Caramel 1 év után visszatér, és nem is akárhogyan: sokat változott a magyar énekes!

Noémi

A rajongók legnagyobb örömére egy év alkotói szabadság után visszatér Caramel.

Olvasd el ezt is!
Jöhet a második baba Caramelékhez!

Molnár Ferenc Caramel 2015 októberében jelentette be, hogy a sok hajtás miatt visszavonul, utolsó nagykoncertje 2015 decemberében volt, ezt követően egy évig csak néhány fellépés erejéig láthattuk.

Most azonban visszatér a zenész, méghozzá nem is akárhogyan: rögtön két nagykoncerttel, sőt, egy olyan különleges adventi turnéra is készül, amikor majd egy 80 fős szimfonikus zenekar kíséri, és velük járja be a magyar nagyvárosokat.

"Próbálom behozni a lemaradásomat. Most elég sűrűn jelentkezem majd új dalokkal meg videóklipekkel. Most készült el a legújabb videóklip. Ez az klip eltér a megszokottól, ugyanis egy virtuális klipet forgattunk egy 360 fokos kamerával. Kicsit félek tőle, de próbáltuk úgy optimalizálni az egész képanyagot, hogy a lehető legnagyobb élményt tudjuk nyújtani majd a nézőknek."

- mesélte Caramel a Blikknek.
Olvasd el ezt is!
Micsoda siker! Világsztár dolgozta fel Radics Gigi dalát!

De másban is változott a zenész élete: egy ideje életmódot váltott, és nagyon figyel az étkezésére, illetve az edzés is a mindennapok része lett, hogy jobban bírja a tempót. Az eredmény pedig nagyon látványos, így fest most Caramel:

"Egy hónapja kezdtem el sportolni meg diétázni. Alapvetően vezetem, hogy mit fogok másnap enni. Sima konditermi edzésekre járok, valamint emellett próbálok futni, meg járok ökölvívóedzésekre is."

- mesélte a zenész.