Nézd vissza A Modellügynökség live adásait!

A modellügynökség

Ha kíváncsi vagy, hogyan fedeztük fel modelljeinket, milyen volt az első külföldi munkájuk, hova fognak legközelebb repülni, hogyan tartják magukat topformában, és ha még sok izgalmas dolgot is szívesen megtudnál, nézd vissza eddigi live adásainkat!

Nagyon fontos számunkra, hogy a blog olvasóival kommunikálni tudjunk és megválaszoljunk minden kérdést, ami érdekel a modellkedés kapcsán. Remek alkalmat biztosított erre immáron második alkalommal a JOY Magazin Facebook oldala, ahol tavaly Barabás Henriettet és Zitát, nemrég pedig Dorinát és Noémit kérdezhetted a munkájukkal és hétköznapjaikkal kapcsolatos témákról egyaránt.

A gyönyörű modellpárosokat úgy állítottuk össze, hogy egy tapasztalt, világot bejárt lány mellett egy kezdő is szerepeljen, aki éppen az első útján van túl, így betekintést kaphattál a modellkedés különböző szintjeibe is. Ha kíváncsi vagy, hogyan fedeztük fel őket, milyen volt az első külföldi munkájuk, hova fognak legközelebb repülni, hogyan tartják magukat topformában, mennyire fontos az iskola a modellkedés mellett és hogy milyen szabályoknak kell megfelelniük modellként, nézd vissza eddigi live adásainkat!

Zita és Henriett

Dorina és Noémi

____

Te milyen modellkedéssel kapcsolatos témáról olvasnál, vagy hallanál a legszívesebben?