Anna Victoria, a tökéletes testű fitneszblogger megmutatta, honnan kezdte csodás átalakulását

Izabella

Ő sem bikinitesttel született!

Kőkemény hasizmairól, izmos popsijáról és tökéletes combjairól ismerheted Anna Victoriát, a fitneszbloggert. Ezek mellett fontos megemlíteni elképesztő akaraterejét és kitartását is, hiszen nem más vezetett a feszes, izmos testhez.

A 28 éves kaliforniai lány öt éve keményen edz és odafigyel étkezésére, ez pedig kifizetődő. Anna megosztott egy képet magáról Instagramon, megmutatta, honnan indult. A képhez hozzáfűzte, nem szereti átalakulásnak hívni azt, ami vele történt, ugyanis sosem volt elégedetlen a testével, idomaival.

Olvasd el ezt is!
Íme egy Instagram-poszt, ami után teljesen megváltozik, amit eddig a lapos hasról gondoltál

Szerinte egyetlen képben nem lehet összefoglalni, mennyit változott az élete és a teste kívül-belül, mióta ilyen tudatosan él. Bár szemmel láthatóan nagyon sokat alakult, és ettől nagyon boldog, sokkal fontosabbak azok az érzések, amelyeket belül él meg - állítja. Szerinte fontos, hogy senki se másokhoz hasonlítgassa magát, hiszen az nagyon fárasztó, jobb, ha mindenki magának bizonyít.

Kilenc hónap alatt alakította át a testét, de öt éve tartja a formáját. Egyetlen csalónapot sem bánt meg, és nem sanyargatja magát soha.

Nem azért edzek, hogy büntessem a testem, szórakozásnak élem meg, és a lelkemet gyógyítja, javítja a hangulatomat - írta, és nagyon egyetértünk vele.

Állj hozzá te is így a sportoláshoz!