Magabiztos felnőtt nővé cseperedett Michael Jackson lánya - nézd meg a csodaszép fotókat!

harpersbazaar.com
Ujvári Viki

Repül az idő...

Michael Jackson gyerekeit jó ideig csak különféle álarcok mögé bújva láthattuk, és a kicsik a popkirály haláláig háttérbe vonultan élték átlagos és falakkal körbebástyázott életüket. Az utóbbi években viszont már ők döntöttek úgy, hogy vállalják a celebcsemete életet, a három testvér közül pedig Paris bizonyul a legaktívabbnak ezen a téren!

Olvasd el ezt is!
Michael Jackson lánya megható dolgot tett apja emlékére

Legújabb fotói stílszerűen Párizsban készültek, ahova éppen azért utazott mert ő volt a Givenchy bemutató egyik díszvendége.

forrás: harpersbazaar.com

A 18 éves hölgy most éppen a divatszakma felé kacsintgat, de a modellkedés se áll távol tőle, és sokan már a következő It girl-t látják benne. Ő viszont - mint sok hozzá hasonló korabeli - még keresi azt az utat, amin szívesen haladna.

Van egy pár ötletem. Van egy csomó ötletem, és most azon vagyok, hogy a legjobb módon valósítsam meg őket. Úgy értem, hogy 18 éves vagyok, tehát még nincs meg minden minden a fejemben, de azért már vannak terveim.

- - nyilatkozta.
forrás: harpersbazaar.com

Persze azt már most nagyon jól tudja, hogy mindig lesznek majd gyűlölködők, akiknek szálkaként szúrja majd a szemét az ő sikere.

Gondolnak rád - ez olyan rossz lenne? Nem számít, hogy jó vagy rossz dolgokat mondanak rólad, mert ameddig rajtad jár az eszük, az pont elég ahhoz, hogy írjanak rólad. De mindezekkel nem kell foglalkoznod.

- - mondta a negatív táborral kapcsolatban.
forrás: harpersbazaar.com

Paris még csak most bontogatja szárnyait és próbál boldogulni egy olyan világban, ahova bár lassan 19 éve született, mégis csak 7 éve nyílt lehetősége arra, hogy megismerje mindazt, ami a neverlandi birtokon kívül van. Most úgy gondolja elég jó úton halad az átállást illetően, és már nem ijeszti meg annyira ez az egész felhajtás, ami körülötte van.

Olvasd el ezt is!
A legújabb Dolce generáció: a celebgyerekek

Kíváncsian várjuk, hogy 5 év múlva hol tart majd és hány álmát sikerül valóra váltania! Reméljük minél többet, hiszen a lehetőségek adottak.

harpersbazar.com