Ezeket bármikor újranéznénk: kedvenc esküvőink a mozivászonról

Menyes Barbi

Nincs romantikus film esküvő nélkül, ugye? Ezeket a mozis lagzikat imádtuk eddig a legjobban az utóbbi években!

Szex és New York

Naná, hogy fent van a listán Carrie és Mr. Big kétszemélyes esküvője. A lagzi lehetett volna nagyobb is, ha a Nagy Ő nem gondolja meg magát méterekkel az oltár előtt. Szerencsére a dolog mégis szuperjól végződött!

Olvasd el ezt is!
Nyílt levél a barátnőmhöz, aki a rossz férfihoz készül hozzámenni

Mamma Mia

A mesés görög sziget, az imádnivaló dalok és karakterek adták a film báját, és bár a fiatalok kézfogója elmaradt, Pierce Brosnan lánykérésére bármikor vevők lennénk...

Álljon meg a nászmenet!

A legjobb barát esküvője csak megtörtént, de ez mégsem volt tragédia, sőt..! Ha még nem láttátok a filmet, pótoljátok, pláne a legvégét - az egyszerűen imádnivaló!

Olvasd el ezt is!
5+1 dolog, amit soha, DE SOHA ne mondj és ne kérdezz egy menyasszonytól!

Alkonyat-Hajnalhasadás

Naná, hogy Edward és Bella lagziját epekedve várta a fél világ! Az esküvői ruha káprázatosan szép volt, ám a dekoráció mindent vitt - ugye?

Ünneprontók ünnepe

Ha vicces lagzi, akkor csakis ez jöhet szóba: Owen Wilson elég cukin próbálja rávenni álmai nőjét a békülésre, miközben a legjobb barátja épp az igent készül kimondani.

Igazából szerelem

Ez az a film, amit ezerszer sem sok megnézni, természetesen az egyik legjobb rész az esküvői jelenet. Ki ne vágyna az All You Need Is Love című sláger ilyemsi előadására az esküvőjén?

Oltári nő

Julia Roberts az életben csak kétszer házasodott, a filmvásznon azonban jóval többször. Az Oltári nő című filmben nem egy esküvői jelenet van, a nagy kedvenc természetesen a legutolsó.