5+1 dolog, amit soha, DE SOHA ne mondj és ne kérdezz egy menyasszonytól!

Menyes Barbi

Az esküvőszervezés nem könnyű meló: a vendégsereg csak a jó zenét, a finom vacsorát és az ivászatot várja, ám a menyasszony és a vőlegény mögött bizony kőkemény hónapok állnak. Az utolsó dolog pedig, amire vágynak, az az, hogy valaki olyan dolgot kérdezzen, amitől még a szőr is feláll a hátukon. Főleg a menyasszonyén. Íme 5+1 olyan téma, amit ha jót akarsz magadnak, lehetőleg nem hozol szóba a leendő feleség előtt.

Mi lesz, ha esik?

Mégis mi lenne, esni fog. Hidd el, biztosan van B-terv, de az eső gondolatától minden arának görcsben áll a gyomra.

Mennyibe került a ruha? Jesszus, annyiért meg is vehetted volna!

Ha nem tudod megfizetni a csodás magyar tervezők álomszép menyasszonyi ruháit, és nem akarsz a neten vásárolni, akkor bizony kölcsönözni kell a ruhát. És igen, a bérlés nem olcsó mulatság, ám (általában) egyszer van szükségünk A Menyasszonyi Ruhára. Ne faggasd az árról a leendő arát, ez tényleg csakis az ő dolga! Mindenkinek más az olcsó és a drága, felesleges erről vitát nyitni.

Olvasd el ezt is!
Ország-világra szóló lagzik, amiken mindenki ott volt, aki számít

Minek fizetni a fotósnak, biztos van olyan haverod, aki szívesen fotózna!

Nincs, és ha lenne, sem akarnám, hogy az esküvőmön dolgozzon. A fotózás is egy szakma: a hajamat sem Marcsika csinálja meg csak azért, mert be tudja csavarni a tincseit.

Voltam egy esküvőn, ott ez a banda lépett fel – nem akarjátok ti is őket?

Köszi, de nem. Vannak önálló ötleteink, de ha segítség kell, szólunk. Eskü!

Csak rémtörténeteket ne!

Biztosan neked is van olyan nőismerősöd, aki rossz ruhát kapott a kölcsönzőből, akinek elöntötte a Duna az esküvői helyszínét, vagy akinél a dekoros az utolsó héten dobta vissza a munkát…Ezeket a legendákat most tartsd meg magadnak – a leendő arát semmiképp se traktáld ezekkel!

+1 : A menyasszony kérése legyen szent!

Hidd el, a menyasszony is azon van, hogy csodás bulit hozzon össze, ám ez a nap róla és a szerelméről szól. Ha ő virággömbökre vágyik, lufikra és mézeskalács szivecskékre, ne kérdőjelezd meg a stílusérzékét. Ha úgy dönt, ekrü legyen a koszorúslányok ruhája, akkor ezt is fogadd el, még akkor is, ha a te kislányodnak az orgonalila emeli ki legszebben a szeme színét. Legyen olyan az álomeskövője, amilyenre mindig is vágyott!

Olvasd el ezt is!
A 16 legszebb esküvői fotó 2016-ból