Ország-világra szóló lagzik, amiken mindenki ott volt, aki számít

Menyes Barbi

A hírességek bizony nem szokták elaprózni az esküvő-témát: ha ők egyszer oltár elé állnak, akkor biztosak lehetünk benne, hogy lesz felhajtás bőven. Íme néhány sztáresküvő, amik úgy sikerültek, ahogy a nagy könyvben meg van írva.

Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver

31 éve, 1986-ban került sor az akciósztár és a Kennedy-lány, Maria Shriver hetedhét országra szóló esküvőjére. A meghívottak között ott volt többek között John F. Kennedy Jr., Jackie O. és Oprah Winfrey is. A két híresség 2011-ben ugyan elvált, de az évtizedekkel ezelőtti egybekelésük azért elég nagy durranás volt.

Kevin Costner és Christine Baumgartner

A hollywoodi filmsztár 2004-ben vette el kedvesét a csodaszép birtokán, Aspenben, a ceremónia után pedig azonnal meg is mutatták az újságíróknak a nő hatalmas gyűrűjét. A párnak azóta 3 gyermeke született: Cayden 8, Hayes 6, és Grace 5 éves.

Olvasd el ezt is!
A 16 legszebb esküvői fotó 2016-ból

Tom Cruise és Katie Holmes

2006-ban vezette oltár elé akkor Hollywood első számú filmsztárja Katie Holmes színésznőt. A lagzin a filmvilág színe-java ott volt: Beckhamék, Jennifer Lopez és Elton John, és minden olyan pazar volt, amilyet nem sokszor látott a világ. A pár az olaszországi Odescalchi kastélyban kelt egybe, és az utólsó szalvétáig minden a helyén volt. Kár, hogy évekkel később válás lett a vége...

Vilmos herceg és Kate Middleton

2011-ben 2 milliárd ember nézte szerte a világon Katalin és Vilmos egybekelését. A pár a Westminster Apátságban fogadott egymásnak örök hűséget, több százan voltak a templomban és a lagzin is. Politikusok, állam és kormányfők, no és persze a sztárok sem hiányoztak: a Beckham-házaspár itt is tiszteletét tette.

Olvasd el ezt is!
Megnősült a The Walking Dead sztárja

Nicky Hilton és James Rothschild

Ha egy Hilton és egy Rothschild összeáll, akkor a pazar lagzi garantált. Nicky 2015-ben, a londoni Kensington-palotában esküdött örök hűséget a bankárcsalád egyik legifjabb tagjának egy káprázatos Valentino ruhában. Elképzelni sem lehet, mekkora buli volt a Hilton-lány lagzija, ám sokan nem tudják, hogy nem ez volt Nicky első házassága. Még 2004-ben Nicky bulizni ment Vegasba barátnőivel, Tara Reiddel, Nicole Richievel, Bijou Phillips-szel és Lindsay Lohannel: itt állt oltár elé a nála akkor 13 évvel idősebb Todd Andrew Meisterrel. De ki emlékszik már erre...


Olvasd el ezt is!
Mit csinálj, ha utálod az eljegyzési gyűrűdet?