Hihetetlen szépségtrükkök a régi idők nagy ideáljaitól

Léderer Fruzsina

A szád is tátva marad.

Azt hiszed, a sztárok manapság mindent megtesznek azért, hogy ők nézzenek ki a legjobban? Nos, ez igaz, de a régi idők nagy idoljaihoz képest egy-két Drakula-terápia vagy Kylie Jenner ajakdúsító kutya füle. Kiderült, milyen trükköket alkalmaztak Monroe kisasszony és társai.

Marilyn Monroe

Ahhoz, hogy ilyen szép teltek voltak Marilyn Monroe nem csak a természet segítette hozzá. Sminkesének elég nehéz dolga volt. Ötféle árnyalatú és textúrájú rúzst kellett minden nap felkennie a színésznőre, hogy elérje a kívánt hatást.

Audrey Hepburn

Az őzike szemű Audrey szempilláinak bírni kellett a strapát. Minden spirálozás után fogott egy tűt, és egyesével szétválasztgatta vele a szálakat. Aucs!

Elizabeth Taylor

A gyönyörű Liz Kleopátra trükkjét alkalmazta. Nem, nem a tejes fürdőt, hanem egy sokkal bizarrabbat. A szép tiszta bőr érdekében rendszeresen megborotválta az arcát. Ettől puha és elhalt hámsejt mentes lett az egész arca.

Bettie Davis

Az ikonikus kinézetű Bettie petróleum zselét kent a szemei alá éjjelre, szemhéjaira uborkát tett, hogy mindig ragyogó legyen a tekintete. Egy este sem hagyta ki állítólag a rituálét.

Olvasd el ezt is!
Nagyanyáink házi szépségtrükkjei, amik tényleg működnek

Lophia Loren

A színésznő mediterrán szépségét egy mediterrán trükkel őrizte meg. Mindig volt nála egy hatalmas üveg olívaolaj. Rendszeresen kenegette vele a bőrét, és hetente többször öntött belőle a fürdővizébe is.

Ingrid Bergman

Igazán furcsa hajápolási trükkje volt Ingrid Bergmannak. Bár sminkeléssel sosem bajlódott, szeretett volna valami különlegeset csinálni az arcával, ezért úgy emelte ki szépségét, hogy a homloláról leborotvált egy centi hajat, ezáltal nagyobbnak tűnt a homloka.

Kié a legfurább szerinted?