Micsoda pasi! Nagyon cuki dolgot tett Jennifer Aniston férje, JustinTheroux

Menyes Barbi

Minden lány olyan férfira vágyik, aki csapot-papot otthagy, csak azért, hogy szíve hölgyével lehessen. Justin Theroux pedig éppen ilyen pasi!

A Golden Globe gálát a legtöbb sztár epekedve várja: ezen a rendezvényen mindenki ott van, aki Hollywoodban számít, és nem szokás kihagyni a legjobb részeket, ha már valaki meghívót kapott. Justin Theroux-nak azonban sokkal fontosabb a felesége, Jennifer Aniston, mint a díjátadó.

Olvasd el ezt is!
Jennifer Aniston kínos divatbakiját nem kívánnánk senkinek - FOTÓK

Justin ezúttal egyedül érkezett a Golden Globe-ra, és a vörös szőnyegen sem mutatta meg magát: mindössze azért volt ott, mert egy díjat kellett átadnia. A gála utáni buliból pedig igyekezett annyira elsietnie, amennyire csak lehet - a színész a következőket nyilatkozta az egyik riporternek.

Mindennél jobban igyekszem hazajutni. Most ezt az interjút is majdnem kihagytam, mert a csajom és a barátaink otthon várnak pizsamában, hogy végignézhessük a filmet, amit miattam halogatnak. Itt voltam, megtettem, amit kellett, most pedig szívesen távoznék a hátsó kijáraton. Van úgy, hogy az ember nincs felkészülve ekkora tömegre, ennyi energiára. Sietek haza!

-

Nagyon cuki ez a Justin Theroux, ugye?

Olvasd el ezt is!
Szexelj többet 2017-ben!