Szexelj többet 2017-ben!

Europress
Kitti

Hihetetlen, de a legújabb tendencia az, hogy a fiatalok sokkal, de sokkal kevesebbet szexelnek, mint a korábbi generációk tagjai ennyi idősen. Te is ritkán bújsz ágyba a pasiddal?

Olvasd el ezt is!
4 kommunikációs tipp a jobb szexért

Akkor fogadd meg, hogy idén többet szexelsz majd (vele)!

A kiegyensúlyozott, boldog élet egyik alappillére a rendszeres és kielégítő szexuális élet. Nem csak a pároddal tart szorosabban, de csökkenti a stresszt, ettől jobban alszol, erősebb lesz a immunrendszered és még a bőröd is jobban ragyog. De, hogyan valósítsd meg?

Teremtsd meg az alapokat!

Bármennyire is azt gondoljuk, hogy a férfiaknak csak a szexen jár az esze, egy régi kapcsolatban, főleg, ha sok és stresszes a munkája, előfordulhat, hogy a pasid csak nagyon ritkán igényli. Aztán belekényelmesedik a helyzetbe, szóval érdemes felráznod. A kényelmes alvós bugyidat cseréld le egy szexi csipkés darabra, este tölts ki neki egy pohár vörösbort, esetleg mászkálj meztelenül előtte. Pezsdítsd fel!

Olvasd el ezt is!
4 szexszokás, amivel még az esküvő előtt számoljatok le a pasiddal

Előjátékra fel!

Az előjáték nagyon fontos eszköz ahhoz, hogy az akció maga szuper legyen, és eljuss a csúcsra, de ne csak erre használhatjátok. Szép lassan vezesd rá a szerelmedet egy-egy pajzán SMS-sel vagy csókkal egy kis „előjátékra” akkor is, ha nem fogtok utána szexelni! Ez megteremti azt az alap intimitást, ami a hancúrozások sűrűsödéséhez vezethet.

Tervezz!

Biztosan kinevetted régen azokat az idősebb párokat, akik előre eltervezik, hogy szombaton reggel és mondjuk kedden este szexelnek, mert akkor vannak nyugalomban otthon. Nos, talán érdemes ezt az elsőre nem túl szexi ötletet ellesni, és nektek is eltervezni az ágytornák időpontját, mert még egy tervezett szex is jobb, mint a no szex!