4 szexszokás, amivel még az esküvő előtt számoljatok le a pasiddal

Europress
Birta Brigi

A jó kapcsolathoz jó szex is kell. De mi van, ha mér azelőtt beleestek néhány hibába, amik hosszútávon lagymataggá tehetik a dolgot? Ezekkel a szokásokkal már az Igen előtt számoljatok le:

Olvasd el ezt is!
Szexi, de macerás: hogyan szexelj vízben?
  • Többnyire ugyanabban a pózban csináljátok
    Ha van egy jó kis póz, amit szerettek mindketten, és gyakran abban csináljátok, nem baj, de azért kell egy kis változatosság! Ráadásul a nőknél, ahogy változik a ciklus, az is változik, hogy mennyire tudnak kielégülni, és mely pózok teszik ezt lehetővé.
  • Mindig ugyanakkor szexeltek
    Általában este estek egymásnak? Pedig nincs is jobb egy ébresztő reggeli szexnél! És mi a helyzet a hétvégékkel, amikor napközben is együtt vagytok? Váltogassátok az időpontokat, már ez sokat hozzátesz a tűz fenntartásához.
Olvasd el ezt is!
Emiatt kerül veszélybe az újdonsült szülők házasélete
  • Nem beszéltek róla, csak csináljátok
    Pedig igenis jó kibeszélni, hogy mi esett jól, mi volt egy kissé semleges. Kommunikációval egyre jobbá tehetitek a dolgot és az összhang is egyre erősebb lesz!

  • Általában csak az egyikőtök kezdeményez
    Nem lehet teljesen egyforma a szexuális étvágyatok, és nyilvánvaló, hogy az kezdeményez többet, akinek nagyobb. De ez igen egyoldalúvá teszi a dolgot, és az egyik fél szépen el is kényelmesedik miatta. Ezt már most reformáljátok meg.