Előtte-utána fotók: így változtatta meg a fitnesz modell testét a gyilkos kór

Joy.hu

Megrázó fotó járta be nemrég az internetet egy lányról, akinek izmos, kidolgozott testét teljesen átváltoztatta a szörnyű betegség.

A 23 éves Cheyann Shaw fitnesz versenyző és elhivatott sportrajongó életét mindössze egy rövid év alatt forgatta fel fenekestül a betegség. Idén augusztusban diagnosztizáltak nála 4-es stádiumú petefészekrákot, amit azonnal műteni kellett. Ezután sugárkezelés és kemoterápia következett, amely során a teste teljesen átalakult. A formás alak, az izomtömeg, amiért évekig dolgozott, szinte napról napra tűnt el, amelyet elmondása szerint nagyon nehéz volt végignéznie...

A fiatal nő a People magazinnak nyilatkozott, miután túl volt egy komoly 5 órás operáción, és az összes kezelésen:

Amikor kiderült a betegségem, eldöntöttem, hogy harcolni fogok a családom, és a férjem miatt, és felveszem a kesztyűt! (...) Most, hogy túl vagyok a "nehezén", tudom, hogy sok munka vár még rám, de már látom a változást. Mindegy egyes nap jobban és jobban leszek.

-

A lány Instagramján folyamatosan beszámol az állapotáról (most már újra edzhet is, és elindult a teljes felépülés útján), az oldalán pedig sok régebbi fotót is megosztott magáról:

Olvasd el ezt is!
Ezt üzente Michael Bublé-nak és beteg kisfiának a rákkal küzdő Shannen Doherty

Kívánjuk, hogy teljesen meggyógyuljon!