Az 55 éves színész bevallotta, hogy gyerekkorában megerőszakolta a nagyapja

Europress
Promóció

Szívszorító vallomást tett a híres színész: őt és az édesapját is szexuálisan zaklatta gyerekként a nagyapja, mégsem haragszik rá.

Tim Roth egy interjúban vallotta be, mit kellett átélnie gyerekként:

„Egy összetiport lélek volt, de szerettem. Ő volt a legviccesebb ember a világon. Viszont egy bántalmazott ember. Én is egy bántalmazott ember vagyok. De engem valójában nem ő erőszakolt meg, hanem az, aki korábban őt.”

- Tom Roth
Olvasd el ezt is!
Szexuálisan zaklatták a Megasztárban megismert magyar énekesnőt

Tim nem hibáztatja a nagyapját, mert szerinte csak azokat a sérelmeit vezette le rajta, amelyeket korábban ő kapott egy erőszakos férfitől. Nem csak őt, de az apját is többször megerőszakolta a nagypapa, aki ezt mai napig nem tudta feldolgozni. Őszintén sajnáljuk, hogy ilyen szenvedést kellett átélniük kisfiú korukban!

Olvasd el ezt is!
Az erőszak nem lehet erotikus; íme 7 filmes példa

Az utóbbi időben egyre több sztár mer felszólalni azzal kapcsolatban, hogy korábban vagy valamelyik családtagja, vagy a menedzsere, esetleg bárki más által szexuális zaklatást kellett átélnie gyerekkorában. Szeretnék elérni, hogy ma ez ne fordulhasson elő más gyerekekkel, mert egy egész életre megbélyegzi őket, és tönkreteszi a lelküket!