Váratlan: Ez a vagány színésznő lehet a Barbie filmek főszereplője

Alberti Petra Bianka

Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy a készítők meg mernék ugrani ezt!

Ha a Barbie babára gondolunk, majd arra, hogy az ő főszereplésével film készül, rögtön az ugrik be, hogy biztosan majd egy tipikusan 90-60-90-es, tökéletes hajú színésznő kapja a szerepet...de szerencsére ennél merészebbek az alkotók!

A Mattel ikonikus figurájáról készült filmben nem máson gondolkoznak főszereplőként, mint az élesnyelvű és vagány Amy Schumeren!

A választás alapján arra merünk következtetni, hogy nem a tipikus Barbie-feelinget szeretnék átadni, hanem kerül a karakterbe Amy humorista-feminista énjéből is. Üdítő elképzelés, hogy a sokáig elképzelhetetlenül tökéletes Barbie-imidzset hagyják kicsit a valódi hús-vér nőre formálni.

Olvasd el ezt is!
Az új Barbie szakít a cicababa-imiddzsel

A történet Barbielandben játszódik, ahol számos kedvenc Barbi-típusunk feltűnik - hiszen közel 180 típusú és foglakozású baba készült az évek során - , Amy karaktere pedig kilóg a sorból, mert "nem olyan tökéletes" mint a többiek. Ezért aztán útnak indul a való világba, és azzal a tanulsággal tér vissza, hogy a tökéletesség belülről fakad, nem csak a külsőségeken múlik.

A filmet a tervek szerint 2017 tavaszán kezdik el forgatni.

Szerinted mit hoznak ki a sztoriból?