Ha több zöldséget ennénk, kevesebben lennének betegek!

Europress
Promóció

A zöldségfogyasztás tényleg nagyon fontos!

Ha lemaradtál a Tv2 TestŐr című műsor legutóbbi adásáról, itt megnézheted a legizgalmasabb riportokat:

Ha több zöldséget fogyasztanánk, kevesebb lenne a beteg ember!

Magyarországon átlagban az fele annyi zöldséget fogyasztunk, mint kellene. Az is fontos lenne, hogy minden étkezéskor legalább háromféle zöldséget, vagy gyümölcsöt fogyasszunk. Megfelelő vitamin, ásványi anyag és a rostbevitel esetében a szervezet működése is megfelelő lesz és a különböző betegségekkel szemben is ellenállóbbá válik.


Vámos Erika 25 ezer tűszúrással fiatalodott!

A műsorvezető szépészeti beavatkozásnak vetette alá magát. 25 apró tűvel ellátott kezelőfejjel centiről centire haladtak végig Vámos Erika arcán. A bőr a mikro sérüléseket természetes regenerációval gyógyítja és így valójában egy természetes fiatalítást idéznek elő a tűszúrások.


Akár már a magzati korban is olvashatunk mesét a gyereknek!

A gyerekek agyi fejlődése már a magzati korban megindul, így akár már a terhesség ideje alatt is olvashatunk mesét a születendő gyermekünknek. De a baba megszületése után mindenképpen ajánlott a rendszeres meseolvasás, bizonyított tény ugyanis, hogy azok a gyerekeknek magasabb lesz az intelligenciája, akiknek kiskorukban mindennapos volt a meseolvasás.


Gyulladásgátló étrenddel betegségeket előzhetünk meg!

Olyan élelmiszereket kellene fogyasztani, amik nem idézik elő a zsigeri zsírok kialakulását, mivel a zsigeri zsírok a szervezetbe gyulladást keltő anyagokat bocsájtanak ki. A már kialakult zsigeri zsíroktól pedig testmozgással és sporttal tudunk megszabadulni.


Vakságot is okozhat egy kétes eredetű kontaktlencse!

A kontaktlencse ötletét először Leonardo da Vinci vetette papírra. Azóta a technológia fejlődésének a segítségével a kezdeti kemény kontaktlencsék, ma már anyagukban és összetételükben is sokat változtak. De vigyázni kell az internetről beszerezhető kétes eredetű lencsékkel, mert akár szaruhártyafekélyt, vagy vakságot is okozhat!


A zsigeri zsírok az őssejtjeinket is károsítják!

Az izmok, a szervek köré felhalmozódott zsigeri zsírok a szervezet regenerációs képességét is tönkre teszi. Azokat az őssejteket, amik például az érrendszerünk regenerációjáért felelnek. Közvetve a zsigeri zsírok jelenléte átlagosan hét évvel rövidíti meg az élettartalmat.


Mitől jó egy Bejgli?

A 14. századtól ismert karácsonyi sütemény titka a tradícióban van és az időben. Erre a süteményre ugyanis legalább egy fél napot rá kell szánnunk. A bejgli készítés közben Maloveczky Miklós is belátta, hogy ennek a karácsonyi süteménynek az elkészítéséhez az alapanyagok és az ügyesség mellett nem árt, ha türelmesek is vagyunk.


Otthoni hajformázás felsőfokon!

A hajszárítóval már egészen korán megismerkedünk, később persze ez a paletta szélesre bővül. A különféle hajsütővasaktól kezdve a hajvasalóig, a tárcsás hajszárítótól a magától göndörítő csodaszerszámig sok minden közül választhatunk. Szinte professzionális hajszalonná varázsolva velük az otthonunkat.