Idén télen is trendi a combcsizma!

Ujvári Viki

Mikor Julia Roberts ebben feszített a Micsoda nőben, sokan elképzelni se tudták azt, hogy ez valaha ekkora trend lesz. Pedig az lett!

Évek teltek el azóta,hogy a combcsizmák berobbantak a köztudatba és amennyi előítélet és kritika övezte őket, most annál szilárdabb lábakon áll ez a trend. Vajon mi lehet a titka?

Sokan pont az optikai csalás lehetősége miatt szeretik, hiszen pillanatok alatt képes kecses és szexi lábakat varázsolni, mások pedig egész egyszerűen ebben érzik kényelmesen magukat.

Olvasd el ezt is!
Az átlátszó sarkak meghódítják a hideg hónapokat!

A sarkakból fellehető választék itt is elég erősen követi a trendeket, így mindenki megtalálhatja a neki leginkább tetsző cipellőt. Egyszóval inkább tényleg csak a fazon, vagy a színkavalkád okozhat egy kis fejtörést.

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Idén télen is trendi a combcsizma!

Egy dolgot viszont ne feledj: csak mert szélesebb körben is elterjedt divattá vált a combcsizma, attól még könnyű mellélőni vele. Az egy dolog, hogy a videoklipekben mindenki ebben vonul és táncol, de a való életben elég pár ruhadarab ahhoz, hogy átess a lónak azon oldalára, ahol nem szívesen lennél. Egy skinny farmer tökéletes választás lehet, ahogy egy ízléses szoknya is tuti befutó, a shortok szerelmesei pedig egy harisnyával kiegészítve máris téliesíthetik az összképet. A manapság nagyon futó kötött ruhákat se hagyd ki a sorból, ha már úgyis kísérletezel...

Olvasd el ezt is!
A vastagabb sarkú cipellők még mindig hódítanak!

Te már beszereztél egy combcsizmát? A Deichmann kínálatában az alábbihoz hasonló szuper darabokat találsz, szóval mindenképp nézz körül!