Ezek az ünnepi rúzs színek illenek a bőrtónusodhoz

Léderer Fruzsina

Hamarosan itt az ünnepi szezon, amihez elengedhetetlen a tökéletes színű ajak.

Mindegy, hogy karácsony, szilveszter vagy csak egy adventi séta a városban, az ünnepi szezonban szinte kötelező gyönyörű rúzsban hódítani. Az viszont fontos, hogy ne csak az alkalomhoz, hanem a bőrszínedhez is passzoljon. Segítünk eligazodni a tónusok világában.

A teljesen hófehérkéknek, rózsaszín tónusúaknak

Ha világos színű a hajad, a szemed, és a bőröd nagyon fehér, nagyszerűen ki tudod emelni az ajkaidat egy jól megválasztott rúzs színnel. Mikor is vethetnéd be sokak kedvencét, a bordót, ha nem az ünnepi szezonban? Szinte akármilyen ruhához passzol, te pedig levetkőzheted a fehér bőröd miatti ártatlan kislány imidzsedet, és vadító nővé változhatsz tőle. Nagyon elegáns és dögös is, ráadásul kifejezetten a te tónusodnak áll a legjobban.

forrás: Pinterest

A sárgás árnyalatúaknak

Ha a bőröd világos, de nem rózsaszínes, hanem sárgás tónusú, elő a piros rúzzsal. Nagyon elegánssá varázsolja az arcodat. A legjobb választás a hideg piros, amely matt vagy fényes textúrában is csodásan mutat rajtad. Mindig szépen kontúrozz ceruzával, majd töltsd ki a vonalat a rúzzsal két rétegben.

Ha még nem jöttél rá, sárgás vagy rózsaszínes a tónusod, itt eláruljuk:

Olvasd el ezt is!
A tökéletes árnyalat nyomában: Így derítsd ki, hogy milyen színek állnak jól

A kreol bőrűeknek

Nagy szerencséd van, hiszen pirosat vagy bordót is viselhetsz az ünnepekkor, hiszen mindkettő jól áll, de számodra a legszerencsésebb választás mégis egyértelműen a barna bordós-lilás árnyalata. Ha sötét nude színeket vadászol, biztosan megtalálod a hozzád passzoló színt, a lényeg, hogy mindenképp barnás lila legyen az alap árnyalat.

A legszebben mattan mutat, de akár a fényes barna rúzsokkal is kísérletezhetsz.

Olvasd el ezt is!
Ezek most a legmenőbb rúzs színek

Te is beszerzel egy szép színt?