Újabb közös kollekció: Rihanna másodszor is Manolo Blahnikra szavazott!

Ujvári Viki

Úgy tűnik, Rihannával kollaborálni nagyon megéri!

Pontos eladási adatokat persze mi se tudunk, de nagyon úgy tűnik, hogy az énekesnő neve aranyat ér, ugyanis Manolo Blahnik ismét a barbadosi szépséget választotta tervezőtársául. A második közös kollekciójuk pedig november 16-án debütál majd.

Olvasd el ezt is!
Szokatlan, de designer: Rihanna farmer cipőkollekciót tervezett

A Savage név alatt futó gyűjtemény egyes darabjait a Timberland cipői inspirálták. Rihanna imádja a báránybőrből és velúrból készült darabokat, így most ezt a vonalat célozták meg. Tél lévén pedig logikus lépésnek mondható, hogy nem egy újabb farmerből készült kollekcióval rukkoltak elő - a sztárok esetében mi már semmin se lepődünk meg!

forrás: pinterest.com
Fallon

A "Fallon"a Timberland egy 1994-es darabjának újragondolt, modern változata. Az egyik combcsizma "Alexis" fantázianév alatt fut és szőrmével díszített, míg a másik "Dominique" a nevet kapta és virágmintákkal díszített brokátból lett megálmodva.

forrás: pinterest.com
Alexis
forrás: pinterest.com
Dominique

Tetszik valamelyik darab? Akkor a limitált példányban készült kollekció cipellőit a tervező oldalán megvásárolhatod majd. Árak tekintetében viszont ismét egy nagyobb kiadásban kell gondolkodni, ugyanis designer darabok lévén most se értékesítenek túlontúl olcsón. Az alsó határ 895$ (nagyjából 260 ezer forint) lesz, a legdrágább lábbelit pedig 3995$-ért (azaz 1,5 millió forintért) adják majd.

Olvasd el ezt is!
Végre megtudtuk, mekkora az ideális magas sarok

Mit gondolsz? Tetszik ez a kollekció? Elfogadnád valamelyik darabot?