Szokatlan, de designer: Rihanna farmer cipőkollekciót tervezett

Ujvári Viki

Úgy tűnik Rihanna-nak sűrű éve lesz, éppen csak bemutatták a New York-i divathéten a Pumaval közös kollaborációját, már itt is egy újabb együttműködés, ami hasonlóan nagy falatnak mondható. A barbadosi énekesnőt ugyanis nem más kérte fel lábbelijei népszerűsítésére mint Manolo Blahnik.

Igen, igen, ő volt az a tervező, akinek cipőiért rajongott Carrie Bradshaw és vele együtt körülbelül fél New York. Blahnikot viselni mára már fogalommá vált és ezt a divatház is tudja, így évről-évre olyan ismert hölgyeket kérnek fel, akik lábnyoma emlékezetesnek mondható a divatvilágban.

A legújabb darabok a Denim Dessert fantázianévre hallgatnak, és négyféle változatban kerülnek majd a nagyérdemű elé. A nosztalgikus 90-es éveket idéző lábbelik hűen bizonyítják, hogy a gyémántok remekül megférnek a farmerral is. A cipellők mindegyikét a Rihanna kézfején található tetoválások ihlették, melyeket gyönyörű kézműves hímzésekkel varázsoltak rá a kicsit szokatlan cipőtextúrára.
A megszállott és vastagpénztárcájú gyűjtők előnyt élveznek, hiszen a kreációk ára 895 dollárról indul és 3995 dollárig meg sem áll, arról nem is beszélve, hogy egészen Londonig, New York-ig vagy éppen Hong Kong-ig kell utazni értük, de majd csak május 5.-e után!

Neked hogy tetszenek RiRi kreálmányai?

Ha beleszerettél a farmercipőkbe, elérhető áron te is szerezhetsz magadnak hasonló anyagú és/vagY Színű darabot, nézd csak meg a Deichmann farmercipő kínálatát!