4 dolog, amit tegyél meg a házasságod első évében

Europress
Joy.hu

Méghozzá azért, hogy még inkább összecsiszolódjatok és sokáig harmonikus maradjon a kapcsolatotok!

Az alábbi négy dolog azért lehet hasznos az esküvő után, mert ezek segítségével biztosan nem kényelmesedtek bele azonnal a házaséletbe - megmarad az izgalom, az újdonság, és párként is csak fejlődtök, ha kipróbáljátok ezeket! Tehát amiket mindenképp tegyetek meg a házasságotok első évében, azok a következők:

1.) Utazzatok sokat!

A mézeshetek után jöhetnek a kisebb belföldi kirándulások is - a lényeg, hogy minél több helyre jussatok el együtt, ahová mindig is vágytatok! Ez két okból is fontos: az egyik, hogy többféle helyzetben, környezetben is még jobban megismerhetitek a kedveseteket, a másik pedig hogy mielőtt gyereket vállaltok, érdemes minden olyan nagyobb utazást megejteni, amit egy babával már nem lehet.

Olvasd el ezt is!
4 idegesítő kérdés, amivel sokkolnak majd az esküvőd után

2.) Keressetek új hobbit (akár egy közöset is)!

Ez szintén azért fontos, mert ezáltal új oldalát ismerheted meg a párodnak - és talán saját magadban is felfedezel eddig "rejtett" tulajdonságokat! Lehet ez például egy salsa kurzus vagy masszázs tanfolyam, de akár egy új, picit extrémeb sport, mondjuk a falmászás is! Rajtad áll, hogy mibe vágsz/vágtok bele!

3.) Főzzetek együtt!

Nem csak nagyon jó kis program, de az eredménye sem elhanyagolható! Hidd el: még jobban összehoz benneteket a konyhában töltött idő, ez garantált! Még jobb, ha közösen egy főzőtanfolyamra is beiratkoztok, mert ezzel tulajonképpen együtt készültök a közös életetekre, együtt tanultok valami olyat, ami a következő években nagyon fontos része lesz a hétköznapoknak.

4.) Rendezzetek egy nagy vendégséget!

Ez azt is szimbolizálja majd: ti már egy egység vagytok! Hívjátok meg a családot és a barátaitokat - a készülődésből, szervezkedésből pedig mindketten vegyétek ki a részeteket és rögtön kiderül, hogy milyen jó csapat vagytok együtt! Ezzel a következő szintre emelhetitek a kapcsolatot.

Olvasd el ezt is!
Az esküvői fotósok titka: ebből tudják rögtön, hogy melyik házasság állja ki az idő próbáját

Te ezek közül melyiket próbáltad ki a házasságod első évében?