6 furcsa dolog, ami gátolhat abban, hogy teherbe ess

Europress
Joy.hu

Most egy olyan lista következik, amely talán első olvasásra meglepő lesz, mégis minden egyes pontjára érdemes odafigyelni, ha babát szeretnél!

Talán apró dolgoknak tűnnek, de van jelentőségük!

1.) Hogy mennyit nézi a kedvesed a TV-t

Egy új amerikai tanulmány szerint azok a pasiknak a szervezete, akik több mint 5 órát TV-znek egy nap, kevesebb spermiumot termel. Fura, ugye?

2.) Hogy hogy néz ki a pasid

Bizony! Ugyanebben a kutatásban arra is rávilágítottak, hogy minél férfiasabb és maszkulinabb a szerelmed kinézete, annál jobb a spermájának minősége és persze nagyobb a mennyisége is.

3.) Az intelligencia-hányados is számít

A londoni Kings College tanulmánya szerint szintén jobb minőségű spermiumokra számíthatsz azoktól a férfiaktól, akiknek átlagon felüli az IQ-juk. Szóval érdemes az okos srácokra hajtani (de ez nem is volt kérdés)!

forrás: Europress

4.) Hogy mennyire vagy stresszes

Ezzel talán nem mondunk újdonságot, viszont azt tudnod kell, hogy óriási jelentősége van! Ha folyton idegeskedsz, stresszelsz a munka vagy bármi más miatt, az nagyjából 45%-al rontja az esélyeidet a teherbe esésre! Ezért fontos, hogy találj valami olyan elfoglaltságot, amivel levezetheted a mindennapok feszültségeit.

5.) A laptop használati szokások

Mármint a kedvesedé! Ez is egy meglehetősen furcsa eredmény: a fent már említett amerikai meddőségi kutatás során kiderült ugyanis, hogy azoknak a pasiknak a spermái, akik gyakran tartják az ölükben a laptopot, lelassulnak és kevésbé mozgékonyak. Lehet, hogy itt az idő lecserélni a gépet egy iPadre?

6.) Ha éppen szoptatsz...

... akkor is csökkennek az esélyeid egy újabb terhességre, tudtad? Ugyanis a legtöbb anyuka nem ovulál ebben az időszakban, mivel a szervezet úgy érzékeli: amíg full time-ban gondoskodnod kell egy utódról, addig ne jöjjön a második. Amint azonban vége a szoptatási időszaknak, ez megváltozik, szóval ne ess kétségbe!

Olvasd el ezt is!
Nem csak a baba! Ezért szed fel egy átlagos kismama 14 kilót

Melyik pont volt számodra a legmeglepőbb?