8 év után hagyta el feleségét a magyar sztár

Europress
Promóció

Az idei év rengeteg szakítást hozott magával, most egy magyar énekes döntött a válás mellett.

Olvasd el ezt is!
Az esküvői fotósok titka: ebből tudják rögtön, hogy melyik házasság állja ki az idő próbáját

Hosszas vívódás után Bebe, vagyis Abebe Dániel és párja, Kata úgy döntöttek, hogy az életüket külön folytatják. 8 évig voltak együtt, 4 éve pedig össze is házasodtak, mégsem tudják megmenteni a kapcsolatukat. Bebe a Blikknek őszintén mesélt a válásról:

„Jó néhány hónapig szinte csak arról szóltak a napjaink, hogy átbeszéltük, hogyan menthető meg a házasságunk. Kata mindig a családom része lesz, ezen az sem változtat, ha egyszer új párom lesz. Amikor az oltár előtt állva kimondtam, hogy igen, akkor arra tettem ígéretet, hogy örök életemben segíteni, tisztelni fogom őt. Nem szerettük volna, ha elmérgesedik a helyzet, bántani sem akartuk egymást, ezért baromi keservesen, de közösen hoztuk meg a döntést, hogy vége”

- Bebe

„Azóta is mindennap beszélünk, hiszen vannak közös dolgaink, ráadásul mindenben számíthatunk egymásra. Most, hogy egyedül vagyok, rengeteget gondolkodom, jó döntést hoztam-e, illetve mit kezdjek az életemmel. Hazudnék, ha kijelenteném, biztosan végleges a szakításunk, mert nem látok a jövőbe. Szeretem Katát, ő is engem, de a hétköznapok nem működtek”

- Bebe

Nagyon sajnáljuk, remélhetőleg hamar túllesznek rajta!

Olvasd el ezt is!
5 dolog, amit NE tegyél, ha megcsaltak