Ez az orosz modelll Kendall Jenner hasonmása!

Ujvári Viki

Modellekből sose lehet és nem is lesz hiány! Még akkor se, ha sokan közülük egymás kiköpött hasonmásai...

A kiöregedés és a búcsú a kifutóktól nem olyan szembetűnő, hiszen évről-évre új arcok jelennek meg a divatheteken és a kampányokban egyaránt. Manapság dívik modell karrierre ácsingózni és sokan mindent meg is tesznek azért, hogy bekerüljenek a divat kicsit sem nyugodt világába. Napjainkban már a közösségi média is remek tehetségkutató felület minden szempontból, vegyük például az Instagram-ot, aminek köszönhetően már jó páran elérték azt a fajta a sikert, amiért éveken át szorgalmasan szelfiztek és filtereztek.

Olvasd el ezt is!
Kendall Jenner most éppen a fűzős nadrágra esküszik!

Aztán ott vannak még azok a szerencsés lánykák (na, meg persze fiúk), akik tökéletes beállítás és smink nélkül is, egyes hírességek kiköpött másai. Itt van például Kate Bogucharskaia, aki zavarba ejtő módon hasonlít Kendall Jennerre.

A 22 éves orosz modell pedig mindezért semmit se tett! Mégis úgy tűnik karrierjét, pont ez a szerencsés véletlen indítja majd be és ehhez elég a hasonló arccsont, a mélyen ülő szemek és a sötét haj.

Az már persze más kérdés, hogy Kendall 2 évvel fiatalabb a hasonmásánál, tehát a "mi volt előbb a tyúk, vagy a tojás?!" elve kicsit borulni látszik, na de ez most mindegy is.

Olvasd el ezt is!
Fess füstös szemet, mint Kendall Jenner

Valóban nagy a hasonlóság, de úgy gondoljuk, azért "ikreket" még nem kiáltanánk!
Te mit gondolsz?