Ezért veszekedtek folyton ugyanazon életed szerelmével

Birta Brigi

Újra és újra előkerül ugyanaz a vita a pasiddal, pedig nagyon szeretitek egymást? Egy: nem vagy vele egyedül. Kettő: van rá megoldás!

Olvasd el ezt is!
Ilyenek az egyes csillagjegyek, amikor dühösek

Amikor komoly kapcsolatban élsz, hiába szereted a párodat, biztosan elkezdtek veszekedni egy idő után, mert tényleg mindenki vitázik. De, ha jobban belegondolsz, ezek nagyjából mindig ugyanarról szólnak. A rutin nem csak abban jelentkezik, hogy a megszokott pózokban szeretkeztek, hanem megszokott ügyeken vitáztok. Ezek azok a dolgok, amelyek egyénenként és a párkapcsolatban gyenge pontok, és veszekedésben teljesednek ki.

Olvasd el ezt is!
A mondat, mi minden vitás helyzetet megold

Például, ha a féltékenység ez a téma, akkor (ha nem is úgy tűnik), valószínűleg mindig ezen kaptok össze. Például, alapvetően nem lenne baj, hogy a szerelmed este elmegy a haverjaival iszogatni, de mivel nem látod meg időben az üzenetét, amit a terveiről küldött, és máris kipattan a vita. Bár itt azon veszekedtek, hogy miért nem jelezte időben, mélyen mégis a féltékenység lapul meg. Azok a problémák kerülnek előtérbe, amelyek mélyen gyökereznek benned, és amelyektől nem tudsz megszabadulni.

Olvasd el ezt is!
Mit jelent, ha a szexről veszekedtek?

Amikor mindig kis apróságokon vitatkoztok, egy komolyabb konfliktus bújik meg alul. Mondjuk, ha nem érzed magad biztonságban, ha azt gondolod, hogy a párod nem úgy szeret, ahogy elvárnád. Vagy, hogy bár próbálod bebeszélni magadnak, hogy közös jövőtök lesz, valójában nem így érzel.

Vegyük a következőt: összevesztek azon, hogy a pasid szanaszét hagyta a pulcsiját a nappaliban. Ez igazából nem a pulcsiról szól, hanem például arról, hogy zavar, nem veszi ki eléggé a részét a házimunkából. És így tovább…

Olvasd el ezt is!
Állítsd meg a veszekedést, mielőtt elkezdődne!

A jó hír az, hogy van megoldás, de a rossz, hogy addig nem lesz vége a háborúnak, amíg meg nem oldjátok az igazi problémát. Viszont, ha igen, akkor ettől is elbúcsúzhattok!