Állítsd meg a veszekedést, mielőtt elkezdődne!

Europress
Joy.hu

Minden pár szokott vitatkozni, az egészséges kapcsolathoz az apró nézeteltérések hozzátartoznak. Viszont van egy módszer, amivel könnyen véget vethetsz a veszekedésnek, mielőtt elkezdődne.

Olvasd el ezt is!
3 ok, amiért te és a srác még mindig csak haverok vagytok

Egyszerűen csak arra kell gondolnod, hogy 20 év múlva tényleg annyira érdekelni fog-e, hogy megint a földön hagyta a zokniját. Igen, jól látod, ennyi az egész.

A szakértők szerint a módszer azért hatásos, mivel nem a pillanatnyi düh szól majd belőled, hanem kissé higgadtabban kezeled a helyzetet, és sokkal pozitívabban állsz a dolgokhoz. Így egyébként megváltozik az is, hogyan vélekedsz az adott problémáról: lehet, hogy most ölni tudnál azért mosogatóban hagyott piszkos tányérért, de később már valószínűleg hamarabb túllendülsz ezen és nem csinálsz belőle akkora ügyet.

Ráadásul a szakértők szerint minél többször gyakorlod a fenti módszert, annál szorosabb lesz köztetek a kapcsolat és persze annál boldogabbak lesztek együtt.

Lehet, hogy leírni és elolvasni könnyebb, mint a legközelebbi vitátok alkalmával megtenni - főleg, ha majd’ eldurran az agyad -, de szerintünk azért megér egy próbát!

Olvasd el ezt is!
Normális, ha komoly kapcsolatban élsz, de más is tetszik?