Normális, ha komoly kapcsolatban élsz, de más is tetszik?

Europress
Joy.hu

A kapcsolatok bonyolultak - ezzel te is tisztában vagy. Ha megtalálod életed szerelmét, mindent megtennél érte. De mi történik akkor, ha azon kapod magad, hogy azt a helyes srácot bámulod a boltban? Veszélybe kerül a kapcsolatod?

Olvasd el ezt is!
Akik így keresnek párt, azoknak alacsonyabb az önbizalmuk

Röviden: igen, normális, ha valaki más is megtetszik.

Attól, hogy elkötelezted magad valaki iránt, még tarthatsz másokat vonzónak. Ha biztos lábakon áll a kapcsolatod, nincs baj. Persze csak abban az esetben, ha nem akarsz többet a kiszemeltedtől. Ha a következő kérdésekre válaszolsz, tisztábban fogsz látni:

1. Olyasvalaki tetszik, aki már korábban is bejött?
Ha biztosan tudod, hogy nem lehet köztetek semmi, nem kell aggódnod. De ha a párodon kívül másokkal is többet tervezel, az egy hatalmas jelzés. Ekkor ugyanis egyáltalán nem biztos, hogy a barátod az igazi és tényleg annyira szerelmes vagy belé. A gondok akkor kezdődnek, ha sokat fantáziálsz a másik fiúról…

2. Közelebb szeretnél kerülni hozzá?
Vigyázz a barátkozással! Ha ugyanis szoros barátság alakul ki a neked tetsző fiú és közted, veszélyes vizekre evezhetsz. Ha azon kapod magad, hogy több időt szeretnél a kiszemelteddel tölteni, gyakrabban találkoztok és próbálsz neki tetszeni, ideje újraértékelni a kapcsolatod.

3. Mi a helyzet a barátoddal?
A kapcsolatok alappillére a kommunikáció. Ha elmondod a párodnak, hogy másokat is helyesnek találsz, meg fogsz könnyebbülni. Viszont intő jel lehet, ha megpróbálod titkolni az újdonsült ismerősöddel való kapcsolatod a párod előtt, vagy ha ideges leszel, amikor szóbakerül. Ettől függetlenül jobb tisztázni a dolgokat, hogy később ne legyen belőle probléma.

Amíg csak a párod létezik számodra és nem próbálsz meg másnak imponálni, nem kell aggódnod. Ha viszont ennek ellenkezője igaz, ideje Elgondokoznod, hogy tényleg el tudod-e képzelni magatokat együtt a jövőben!

Olvasd el ezt is!
Vajon tényleg tetszem neki? 7 árulkodó jel