3 ok, amiért te és a srác még mindig csak haverok vagytok

Birta Brigi

A helyzet: a baráti társaságban vagy egy pasi, akiért elkezdtél többet érezni a haverságnál, és szívesen szorosabbra fűznéd a viszonyt. Rajta is ezt érzed, mégsem léptek előrébb. De miért?

Szóval van ez a srác, aki nagyon tetszik neked, és még a baráti körötök is ugyanaz. De egyszerűen nem kezdeményez nálad, pedig a többiek szerint is nagyon tetszel neki, és te is ezt érzed. De, mi lehet az oka annak, hogy berezelt?

Olvasd el ezt is!
Egy újabb meglepő dolog, ami közös a boldog párok életében
  1. Nem biztos benne, hogy neked is tetszik ő

    A pasik nehezen veszik észre a jeleket, ezért talán ő még nem olvasta ki, és nem vette észre, hogy odavagy érte, és szeretnél továbblépni.

  2. Ellentétes üzeneteket küldesz

    Talán te sem látod pontosan, de talán amikor az egyik pillanatban kimutatod, hogy bejön neked, a másikban már azt sugallod, hogy haverként tekintesz rá. Ennek az is lehet az oka, hogy el vagy bizonytalanodva az ő érzéseit illetően, és nem akarsz rányomulni túlzottan, de ha nem vigyázol ez egy ördögi kör is lehet!

  3. Nem akarja felrúgni a barátságotokat

    Ha egy pasi nem 100%-ig biztos abban, hogy te is szeretnéd, ha romantikus szálak fűznének össze, nem akarja kitenni magát annak, hogy visszautasítsd, és ezentúl így kelljen veled rendszeresen találkoznia a baráti összejöveteleken. Ráadásul attól még, hogy összejöttök, mindig ott van az esélye a szakításnak is, ami jelentősen felborítaná a csapatdinamikát!
Olvasd el ezt is!
Akik így keresnek párt, azoknak alacsonyabb az önbizalmuk

Aki mer, az nyer!


Legyél határozottabb, mert tudod, milyen kis nyuszik néha a pasik!