Ilyen illatokat érdemes őszre választani

Léderer Fruzsina

Ha még nem szerezted be az őszi illatodat, most segítünk.

Míg nyáron a gyümölcsös, tavasszal pedig a virágos illatok mindenki nagy favoritjai, ősszel sem mindegy, hogy mivel csábítasz. Bemutatjuk az évszak legkedveltebb illatait.

Bors

Ha amúgy is kedveled a fűszeres illatokat, az ősz egyik nagy slágere, a bors kedvenced lesz. A bors hozzáadásával készpült parfümök elegánsak, tiszták, és tiszteletet parancsolóak, és a virágos illatokat is kissé komolyabbá teszik, mégsem keltenek "túl sok" hatást. Őszre, télre tökéletes választás.

Páfrány

A maszkuli illatok kedvelői biztos, hogy örökre a szívükbe zárják a páfrányt, ami épp az egyik leghódítóbb összetevő. Rengeteg parfümgyártó cég kezdte el használni a különleges növény illatát, amiről a klasszikus, vagány és könnyed szavak jutnak először eszedbe, ha megszagolod.

Bogyók

Nyugi, a nyár után sem mentek ki a gyümölcsök a parfüm divatból, csupán másikakra került a hangsúly. Ősszel sokkal kelendőbbek és alkalomhoz illőbbek a bogyó illatok. Ha feminin, csajos illatra vágysz, keress magadnak egy olyan parfümöt, amiben szeder, áfonya, vörösáfonya vagy ribizli található. Ezek bazsarózsával keverve nagyon finom kombináció.

Bőr

Az igazi különlegességek rajongóinak ajánlottak azok a parfümök, amelyben megtalálható a bőr illata. Ha te is imádod a bőr táskákat, cipőket, öveket megszagolni, tubarózsás, mandarinos, ibolyás vagy vajas parfümöt válassz, amelyekben ezek egyike mellett a bőr is megtalálható. Nagyon különleges lesz.

Olvasd el ezt is!
Milyen illat illik hozzád? Csillagjegyed elárulja

Indulhat az illat vadászat!