Milyen illat illik hozzád? Csillagjegyed elárulja

Léderer Fruzsina

Virágos, keleties, édes, citrusos? Csillagjegyed segítségével kiderítheted, milyen illatok állnak neked a legjobban.

Marilyn Monroe jól csinálta: az ágyban csak egy szál semmit és néhány fújás parfümöt viselt, hiszen egy nőnek egyetlen kiegészítőre van szüksége a csábításhoz. Ez nem más, mint a jó illat.

Könnyen kiderítheted, melyek azok az illatok, amik az egyéniségedet kihangsúlyozzák. Fontos, hogy sose használj olyan parfümöt, amiről úgy érzed, nem illik hozzád!

Fűszeres illatok

A temperamentumos, forró vérű oroszlánok, bikák, rákok és nyilasok személyisége leginkább a keleties, fűszeres illatokkal párosítható össze. Az édes, vattacukros illatok hatnak a legrosszabbul az ilyen csillagjegyben születetteken. A fahéj, a bors, diófélék, és mindenféle keleti fűszert tartalmazó parfüm tökéletes választás, főleg, ha egy kis vanília is van benne.

Édes illatok

A gyümölcsös, nyárias illatok kedveznek a legjobban a szüzeknek, kosoknak, halaknak. Ha a bogyós gyümölcsök illata némi fűszerrel keveredik, szuperszexi lesz tőle a viselője. A légies, citrusos illatok semmiképp nem ajánlottak ezekben a jegyekben születetteknek, ugyanis teljesen elveszik rajtuk, jellegtelenné teszik viselőjüket. Nagy kedvenc lehet az egyik legédesebb illatú virág, a rózsa, mint összetevő illetve minden édes illatú gyümölcs.

Citrusos, könnyű illatok

A mindig aktív ikrek, vízöntő és bak is a legjobban teszi, ha citrusos illatokat választ. Ezek a jegyek nehezen tudják viselni a fűszeres illatokat. Hozzájuk a narancsos, citromos, könnyű, rétre emlékeztető illatok illenek. Gyöngyvirággal vagy jázminnal kevert, citrusos parfümök még erősebb hatást érnek el.

Virágos illatok

Senkinek nem áll olyan jól a virágos illat, mint a mérlegeknek és skorpióknak. Bár a két csillagjegy nagyon különböző, mindkettő csodásan tudja viselni a jázmint, illetve a virágoskert szinte bármilyen lakójának illatát. A virágos illatok sose legyenek túl édesek, cukrosak, mert teljesen más, nem túl friss hatást keltenek, ez pedig nem áll jól a mérlegeknek és skorpióknak.

Olvasd el ezt is!
A legjobb edzésterv a csillagjegyed szerint


Te melyik típusba tartozol?