Nagyon fura profi szépségtrükkök, amik működnek

Léderer Fruzsina

Kinek nincsenek a tarsolyában szépségtrükkök? Na, de ilyenek?

Néhány hollywoodi szépségguru elárulta, milyen trükköket alkalmaznak, hogy mindig tökéletes legyen a bőrük, sminkjük.

Olajos bőr ellen

Ha gyakran kifénylik a bőröd, biztosan te is alkalmazol rá púdert, ami aztán pár óra múlva már mit sem ér, újrapúderezel, és a gyakori ismételgetéstől kiszárad a bőröd. Hagyj fel ezzel! Szerezz be magnézia port, amivel a sportolók kenik a kezeiket. Keverj egy kis magnéziát az arckrémedbe, kend be veled az arcod, majd egy nagyon kevés púderrel fixáld. Meglátod, egész nap tart a hatás.

Ha túlszaladt a csillám

Imádjuk a csillogó szemhéjpúdereket, de a falra tudunk mászni attól, ha széthullik mindenfelé az arcunkon a csillám, és úgy nézünk ki, mint akin egy iskoláscsoport gyakorolta végig a rajzórát. Ha csillámokat vélsz felfedezni az arcodon, fogj egy csík celluxot, és egész egyszerűen azzal szedegesd le.

Arcfrissítés

Ha nem akarsz egy egész neszeszert hurcolni magaddal, csak rakj a táskádba egy bogyószínű szájfényt. Napközben bármikor felviheted a szádra, és az arcodra is pirosítóként. Furán hangzik, de nagyon felfrissíti az arcodat.

Töredezett hajra

Mosás után felejsd el a törölközővel való dörzsölést. Erre a célra inkább keress egy régi 100% pamutból készült pólót, és azzal itasd fel a vizet a hajadról. Gyorsabban megszárad, és nem szedi szét a hajszerkezetedet.

Óriási szempillák

Nincs is szexibb, mint a sötét, dús szempillák. Egy hollywoodi sminkmester trükkjével brutál pillákat varázsolhatsz magadnak. Vigyél fel egy réteg spirált, majd hintőporozd be utána egy kissé a szempilláidat. Ezután egy másik spirállal vigyél fel még 2-3 réteget. Megapillákra felkészülni!

Olvasd el ezt is!
Soha többé rúzsos fog: Kerüld el a legcikibb sminkbakikat!

Szuper trükkök, vesd be őket!