Fiatalabb pasival járni? Mutatjuk a Pro és Kontra érveket!

Birta Brigi

A kor nem számít, csak a szerelem? Mégis, biztosan elbizonytalanodsz, ha kiderül, hogy a pasi, aki tetszik, fiatalabb nálad. Összeszedtük azokat az érveket, amik mellette szólnak, és azokat is, amelyek ellene, hogy alaposan átgondolhasd a témát.

Olvasd el ezt is!
Miért olyan nagy baj a korkülönbség egy kapcsolatban?

Pro: A szex

A fiatal srácok sokkal aktívabbak és játékosabbak az ágyban, mint az idősebb férfiak. Ráadásul huszonévesen több bennük a tesztoszteron, és az állóképességük is jobb. Energikusak, sokáig bírják: ez maga az orgazmus mennyország!

Pro: Vicces randik

A fiatalabb srácok talán nem puccos étterembe visznek randizni, hanem helyette túrázni vagy koncertre, vagy valami olyan helyre, amire nem is számítasz. Minden randi egy igazi meglepetés!

Pro: Kevesebb gázos dolog lehet a múltjában

Tudod, nagy valószínűséggel még nem vált el, nincsenek gyerekei, és kevesebb rossz tapasztalata van a nőkkel is. Ezáltal sokkal nyitottabb, nem épített még falakat maga köré. Egyszerűbb minden!

Olvasd el ezt is!
7 kérdés, ami minden férfi fejében megfordul lánykérés előtt

Kontra: Teljesen más élethelyzetben van

Tudod, ő még bulizna, hétközben is a haverokkal lógna, te meg már szombat este is szívesebben vagy otthon. Ne lepődj meg, ha inkább megy a srácokkal sörözni, mint hozzád, nem ellened szól, hanem ilyenkor még nagyon erős a haveri összetartás, és nem akar semmiből kimaradni.

Kontra: Még nem akar megállapodni

Talán te már abban a korban vagy, hogy szeretnél férjhez menni, vagy gyerekeket, de ő még nem tart ott. És nem is szabad erőltetni, hogy ott tartson! Egyszerűen más helyen jártok az életetekben, ezt el kell fogadni.

Kontra: Az anyakomplexus

Sok esetben előfordulhat, hogy nem azért vonzódik hozzád, mert te tetszel neki és megfogtad, hanem mert idősebb vagy. Biztos az egzisztenciád, határozott vagy, neki meg anyakomplexusa van. Bár az elején még ez vonzó is lehet számodra, hosszútávon nem vezet jóra!