Hosszú mellény, az őszi-téli szezon egyik slágerdarabja

pinterest.com
Ujvári Viki

Valahol félúton a a télikabátok és a dzsekik közt találhatók a mellények, amik bár nem kerülnek olyan sokszor szóba, mégse érdemes elhanyagolni őket!

A sportosabb pufi és az elegáns ing fölé való darabokon kívül is van még opció, ha egy ujjatlan felöltő mellett tennéd le a voksodat. A hosszított fazonú mellények ugyanis nagyon jól mutatnak szinte bármikor, bármivel.

Nyáron már lehet neked is volt szerencséd hozzá, ha jobban szemügyre vetted a boltok választékát. Ha viszont nem, még mindig nem késő beszerezni egyet!

Olvasd el ezt is!
Burkolózz kockásba idén télen is!

Mivel közeledik az igazi hideg idő, így anyagválasztás szempontjából most érdemesebb a vastagabb, téliesített változatok közt válogatnod. Bár ujjatlan, fázni mégse fogsz, hiszen pulcsi egész biztosan kerül alá, de húzhatsz hozzá sapkát, sálat, sőt még bakancsot is. Jobb idő esetén, esetleg egy harisnyával, vagy - a trendeket bátran követve - zoknival kiegészítve pedig bátran kombináld egy magassarkú cipellővel. Egyszóval ugyanazon szabályok érvényesek rá, mint egy egyszerű télikabátra.

Még mindig kell egy kis megerősítés abban, hogy jó befektetés egy ilyen darab? Akkor kattints a galériánkra...

Nézd meg a galériánkat - 12 kép
Hosszú mellény, az őszi-téli szezon egyik slágerdarabja

Tetszik? Esetleg tavaly télen már te is beszereztél egyet?

Olvasd el ezt is!
Tényleg megunhatatlan: a military idén ősszel is velünk marad!