Burkolózz kockásba idén télen is!

collagevintage.com
Ujvári Viki

Minták nélkül szinte nem telhet el egy szezon sem! Idén ősszel a kockák lesznek azok, amik egy újabb esélyt kapnak, hogy kiélvezzék a rájuk irányuló figyelmet.

Annyira kiszámítható már, hogy melyik évszakban mely motívumok uralják majd a boltokat, hogy nem nagyon érné meg fogadást kötni ebben a témában. A kártyákat már rég leosztották és bár van pár bátor jelentkező frissítés-ügyben, - akik szívesen ugrálnak a hideg és meleg hónapok közt - de alapjaiban mindenki megpróbál a jól bevált séma szerint alkotni.

Olvasd el ezt is!
Álmodj rózsaszínt, ha beköszönt a hideg!

Az iskolai uniform- stílustól kezdve, a visszafogottan kockás darabokon át, egészen a merészebb vonalakig minden megtalálható a repertoárban. Szóval nem kell félni attól, hogy egyhangúság lesz majd úrrá a polcokon, ugyanis lesz itt kocka dögivel, csak győzzünk majd válogatni!

Vivienne Westwood / Ralph Lauren / Rag & Bone / Jason Wu

Mielőtt azonban beszerezőkörútra indulnál, előtte érdemes kicsit tudatosan is áttekinteni a lehetőségeket. Tél lévén szükséged lesz egy meleg kabátra, ami sok esetben bizony gyapjúból készül, ez pedig egy picit szúrós anyag, amit van, aki nem szeret. Mindenképpen gondold át, hogy mennyire leszel képes megbarátkozni ezzel a dologgal, csak azért ne vásárolj meg valamit mert éppen a trend-aranykora van. Természetesen ez a szúrós hatás könnyen orvosolható, például egy szép szőrme sállal, vagy egyéb nyakmelegítő megoldásokkal, vagy csak megszokással. Neked kell tudnod, hogy mit is szeretnél igazán!

Emporio Armani / DKNY / Balenciaga / Alexander Wang

Optikai csalásban jó barátunk lehet ez a minta, vékony lányoknak a nagyobb-, míg teltebb hölgyeknek a kicsi kocka ajánlott. Halmozd nyugodtan a motívumokat egy összeállításon belül, csak mindig figyelj arra, hogy a árnyalatok közt meglegyen a harmónia, hiszen így kifinomultabb összképet ad.

Te is szereted a kockás darabokat?

Olvasd el ezt is!
Trendelőrejelzés: Ezek lesznek az ősz legmenőbb divatszínei