Alisa és a Joy októberi divatanyaga

Virág

Betartjuk, amit ígértünk, így ma egy fotózás kulisszái mögé leshetsz be, a végeredményt pedig bármikor megnézheted ha felütöd a Joy októberi számát. Egyúttal bemutatkozik a blogon tengerkék szemű modellünk, Alisa is, akinek profi editorialjai, vagyis divatanyagai Európa több országában, sőt Ázsiában is megjelentek már, a következő képek például Kuala Lumpurban, Párizsban és Barcelonában készültek.

Érdekesség lehet még számodra az is, hogy a magazinok több hónapra előre dolgoznak, a nyári képeket legtöbbbször télen, a télieket pedig nyáron fotózzák. Így mennek a dolgok a mi világunkban, Alisa saját világában pedig most te is körül tudsz nézni.

Olvasd el ezt is!
A modellügynökség blog: Megjelent Axente Vanessa 11. Vogue címlapja

“Augusztusban fotóztuk a Joy divatanyagát, Kecskés Marcival. Reggel 5-kor keltem, hogy elérjem a vonatot, Szombathelyről utaztam a fotózásra. Pár óra vonatozás után, a stúdióba értem ahol rögtön kezdtük is a munkát. A ruhák különböző stílusuak voltak, de mindegyik szettben volt valami rózsaszín, ez volt a fő koncepció. A hajamat mindegyik képre kicsit átalakították, a sminkben pedig főleg a rúzs színét alakítottuk a szetthez.Közel áll hozzám ez a rózsaszín stílus, és nagyon tetszettek a ruhák, örülök, hogy engem választottak erre a munkára, kíváncsian vártam már a végeredményt.”

- mondta Alisa

A végeredményt itt megtekintheted!

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
Alisa és a Joy októberi divatanyaga