A modellügynökség blog: Megjelent Axente Vanessa 11. Vogue címlapja

A modellügynökség

Szupermodellünk Magyarországon egyedülálló teljesítménye nem merül ki a Calvin Klein, Chanel és Prada kampányoknál, ugyanis a modellek karrierjében legmenőbbnek számító Vogue magazin oldalain is rendszeresen szerepel. Az utóbbi időkben főleg az amerikai változatban láthattad, de most visszatért a gyökerekhez és a spanyol, német, japán verziók után újra az olasz lap címlaplányaként pózol. Olasz Vogueból ez az ötödik címlapja Vanessának, ráadásul most egy izgalmas haute couture mellékletről van szó.

“Nagyon-nagyon örülök a lehetőségnek és annak is, hogy mostanában sikerült sokat együtt dolgoznom Patrick Demarchelierrel. A stylist ismét Carlyne Cerf De Dudzeele volt, akivel legutóbb a David Yurman kampányt csináltam és Párizsban fotóztunk két napon keresztül.

Végig gyönyörű haute couture ruhákat fotóztunk futkározva, ugrálva és táncolva, amit én sokkal jobban szeretek, mint a beállított pózokat, mert ebben van kihívás. A kék parókákban teljesen úgy éreztem magam, mint Marie Antoinette.

Nagyon élveztem a fotózást a másik három modellel, köztük volt Hailey Baldwin is, aki közvetlen volt és tudunk egy kicsit beszélgetni is. Imaan Hammamot már régóta ismerem, a harmadik lány, Damaris Goddrie pedig ugyanannál az ügynökségnél dolgozik, ahol én is.


A fotózás végén készítettünk a címlaphoz két verziót, az egyiken egyedül voltam, a másik pedig az volt, amin a többi lány félmeztelenül áll körül. Azt, hogy egyedül leszek rajta, csak akkor tudtam meg, mikor egy másik munkán találkoztam újra Patrickkal és megkérdezte, hogy láttam-e már a címlapot. Természetesen nem láttam még, erre közölte, hogy én vagyok rajta és megmutatta a képet. Bár utólag tudtam meg, el sem tudom mondani mennyire örültem neki. Alig vártam, hogy megjelenjen, nagyon szerettem ezt a munkát.”