Közelgő trendek: Bella Hadid már latexnadrágban nyomul

Ujvári Viki

A bőrnadrágok a hideg hónapok nagy kedvencei. Most pedig úgy tűnik, versenytársuk akadt!

A latex darabokat időnként mindig előveszi valaki a múlt elfeledett homályából, egy ideig ezerrel pörög szűk celeb körökben, majd ismét eltűnik, mintha sose létezett volna.

Idén tavasszal már Gisele Bündchen is erre esküdött, mikor Jimmy Fallon The Tonight Show-jának a vendége volt. Már akkor sejthettük, hogy itt még valami készülőben van, ha másért nem, hát azért, mert a divatházak közül jó páran ebben az anyagban gondolkodtak.

Olvasd el ezt is!
Újabb őszi őrület: minél hosszabb a felső ujja, annál jobb!

Nem csak a nadrágokat fertőzte meg a textúra iránti felélesztett imádat, hanem más ruhadarabok is "latex-életre" keltek. Valentino-tól kezdve, a Lacoste-on át, Isabel Marant-ig mindenki a '80-as évek bűvkörébe került.

Lacose / Isabel Marant / Valentino

A kifutók után pedig már az It-girl-ként aposztrofált celebhölgyek közt is elindult a láz. Legutóbb például Bella Hadidot kapták lencsevégre Milánóban egy latex nadrágban, és meg kell hagyni, nem is olyan rossz!

forrás: popsugar.com.au

Valószínűleg már nem kell sokat várni arra, hogy itthon is elérhető távolságba kerüljenek ezek a darabok. Kíváncsian várjuk, hogy a fast fashion boltok milyen meglepetésekkel készülnek majd!

Olvasd el ezt is!
Taylor Swift combcsizmája már a téli trendeket idézi!

Neked tetszik?