Újabb őszi őrület: minél hosszabb a felső ujja, annál jobb!

Ujvári Viki

A túlméretezett ruhadarabok korában talán már senkinek sem olyan szembetűnő pár centi plusz itt-ott. Jelen esetben az ingek, pulóverek és egyéb réteg-elemek ujjait toldották még meg egy kis anyaggal a lelkes tervezők.

Az elkövetkezendő hónapokban a hosszú ujjú darabok lesznek az abszolút slágerek. Nincs is jobb, mint a csípős hidegben meleg, puha pulcsit húzni, igaz? A szemfülesek már észrevehették, hogy mostanában sok celeb kicsit slamposabban fest és a megszokott oversized darabok még nagyobbnak tűnnek.

Olvasd el ezt is!
A divatházak örök kedvencei: a geometriai minták!

Ez pedig - sejthető módon - nem a véletlen műve, hanem az őszi-téli szezon egyik trendje. Rihanna Puma kollekciójától kezdve, DKNY-n át Nina Ricci-ig sokan álltak elő ilyen ujjban hosszított megoldásokkal, csak hogy pár példát említsünk.

Céline / Nina Ricci / Isabel Marant

Kombinálhatóság szempontjából végtelen lehetőség van előtted. A hosszított fazonok ellenére, minden egyes darabra ugyanazon szabályok érvényesek, mint az átlagos, már megszokott társaira. Egyszóval nyugodtan kísérletezz!

A divat örökös körforgásának hála, viszont nem egy új keletű dologgal állunk szemben és ha nagy slágernek sohasem számított, még akkor is találhatunk inspiráló street style fotókat ebben a témában!

Érdekel? Galériánkra kattintva láthatod is őket!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Újabb őszi őrület: minél hosszabb a felső ujja, annál jobb!
Olvasd el ezt is!
Sztárok palástban – így néznek ki a modern istennők

Mit gondolsz? Tetszik ez a túlméretezett változat?