Taylor Swift combcsizmája már a téli trendeket idézi!

Ujvári Viki

Taylor Swift zavaros szerelmi életén lassan túl is jutunk. Tom Hiddleston után újra szingliként tengeti napjait és most éppen celeb-kollégáival egyetemben a New York-i divathét bemutatóit látogatja ő is.

Az énekesnő pár napja Tommy Hilfiger New York-i show-ján járt, hogy az első sorból nézze és örömködje végig barátnője, Gigi Hadid vonulását.

Olvasd el ezt is!
Megosztó trend, ami két hónap múlva egész Hollywoodot meghódítja: a bársony

Taylor összeállításának szinte minden eleme stílszerűen az amerikai tervező nevét viseli, ám a csizma Stuart Weitzman munkáját dicséri. A gyönyörű bordó bársony combközépig érő darab tökéletes választás volt nem csak a trendek miatt, hanem az összhatás végett is.

forrás: usatoday.com

És itt egy aranyos videó is...

Az idei őszi-téli szezon egyik nagy kedvence a bársony lesz, ezt pedig kedvenceink már jó ideje tudják és alkalmazzák is a mindennapokban. Gigi, Kendall és Hailey Baldwin után pedig Taylor Swift is remekül prezentálta ezt a különleges, luxust és eleganciát árasztó textúrát.

Természetesen nem szeretnénk szó nélkül elmenni Tommy Hilfiger bemutatója mellett sem. Egy kisebb celebtalálkozót hoztak össze, amit olyan különlegességekkel dobtak fel, mint a fánkos stand, a tetoválószalon, de egy óriáskerék is helyet kapott ebben a cseppet sem hétköznapi kavalkádban.

Gelériánkra kattintva te is megnézheted ezt a szuper helyszínt :)

Nézd meg a galériánkat - 12 kép
Taylor Swift combcsizmája már a téli trendeket idézi!

Te hogy állsz a bársonyhoz? Tetszik?