Kiderült mit sportol Mary-Kate Olsen, és lenyűgözött minket

Europress
V. Zsófi

Fény derült a titkolózó iker hobbijára.

Az Olsen-ikrek az elmúlt tizenkét évet igazán titkolózóan töltötték. 2004-ben forgatták le az utolsó közös filmjüket és azóta végképp a divattervezésre és márkáik építésére koncentrálnak. Nincsen privát Instagramjuk és Twitterük és mindig tartózkodnak attól, hogy eláruljanak bármit is a magánéletükről azon ritka alkalmakkor, amikor interjút adnak. Ez érthető, hiszen talán túlságosan is a reflektorfényben nevelkedtek már egészen kicsi koruktól fogva. Tavaly Mary-Kate titokban ment férjhez és még azt is sikerült megakadályoznia, hogy képek szivárogjanak ki a ceremóniáról és a fogadásról, még azt sem tudjuk, milyen ruhában mondta ki az igent.
Ezért aztán mindig nagy öröm, amikor kiderül valami újdonság az ikrekről. Hétvégén például az, hogy Mary-Kate szeret lovagolni és versenyzik is.

forrás: Best Images/FAMEFLYNET PICTURES via The Cut

Egy bridgehamptoni versenyen vett részt négy lóval és igazán elit társaságban lovagolt, megmérette magát többek között Tabitha Broderick (Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick egyik lánya), Eve Jobs (Steve Jobs lánya) és Jessica Springsteen (Bruce Springsteen lánya) is. Remekül áll az elegáns díjugratás a tervezőnőnek!

Neked is hiányoznak az Olsen-ikrek, mint színésznők?