3 hiba, amit főzés közben követsz el

Europress
V. Zsófi

Talán te is belecsúszol rutinból néhányba, pedig könnyű elkerülni őket!

1. Nem sózod meg eléggé a tésztafőzéshez használt vizet

A só kívülről ízesíti meg a tésztát, ezért sokat kell használnod, mert a sótlan tészta még a legjobb szószt is elronthatja. Egy csomag tésztához körülbelül másfél evőkanál sót kell adni!

2. Szilikon eszközt használsz mindenhez

A tapadásmentes kanalak és lapátok nagyon hasznosak ha tojásos ételt készítesz, vagy palacsintát, de minden máshoz használd inkább a hagyományos eszközt!

Olvasd el ezt is!
Te is szereted a mártogatóst? Ínycsiklandóan finom receptek

3. Vizesen teszed a spenótot vagy a gombát a serpenyőbe

Ne közvetlenül sütés előtt mosd meg őket, várd meg, hogy megszáradjanak, különben ki fog csapni az olaj és jobban összeesik a zöldség, mint egyébként.

Megfogadod őket?