Nem is titkolják: az énekes szerelmet vallott a színpadon Rihannának

Europress
Alberti Petra Bianka

Nehezen követhető, hogy épp mi a helyzet velük, egyszer együtt egyszer külön, most viszont több jel is arra utal, hogy dúl a szerelem közöttük!

Olvasd el ezt is!
Hajmeresztő! Rihanna profi szintre fejlesztette a rácson járást tűsarkúban!

Drake New York-ban a Madison Square Gardenben lépett színpadra, a koncert közben pedig egyszer csak a két szám között a következő mondattal buzdította a közönséget:

„New York, ha szeretitek Rihannát, hadd halljam a hangotokat! Mert tudjátok, hogy én szeretem őt...”

Majd belekezdett a közös számuk, a Work előadásába. A Page Six beszámolója szerint azért nem végig adta a hősszerelmest, a közönség nőnemű tagjainak is célzott egy-két flörtölő kommentet, például: „Hol vannak a New York-i nőim? Mert szabad az estém a koncert után...”

Az E News informátora szerint a pár megint együtt van, ám Drake még nem tudja barátnőjének hívni RiRit, mivel a barbadosi énekesnő még nem szeretné felcímkézni a dolgokat. Ettől függetlenül sok időt töltenek együtt és nagyon jól érzik magukat egymás társaságában, számíthatnak egymásra.

Nézd meg ezt is!
Dupla klipet forgatott Rihanna és Drake, mert egy nem volt elég

Mindketten nagyon elfoglaltak és turnéznak, de néha ha tehetik időt szakítanak és elkísérik egymást a turné állomásaira, legutóbb RiRi Torontóba kísérte Drake-et, ahol meglepetésként csatlakozott hozzá a színpadon, forró tánccal szórakoztatták a nézőket:

A koncertet követően pedig egy romantikus estét töltöttek a Ripley's Akváriumban.

Vajon Drake elkísérti szíve hölgyét Budapestre is, és talán feltűnik a Szigeten?

Olvasd el ezt is!
Szerinted megéri az árát? Ennyiért lép fel Rihanna a Szigeten