Hajmeresztő! Rihanna profi szintre fejlesztette a rácson járást tűsarkúban!

digitalspy.com
Ujvári Viki

Rihanna mindig is híres volt arról, hogy ha divatról van szó akkor ő bizony cseppet sem aprózza el. Így vagy úgy de emlékezetes marad!

Elég csak abba belegondolni, hogy bár nyár van az énekesnő mégis szőrme stólákban gondolkodik. Amikor mindenki lazára veszi a formát, ő akkor úgy enyhít a divat íratlan szabályain, hogy gátlástalanul villant ott ahol csak tud. Ruhatára számtalan meglepő darabból áll, mi pedig már megszoktuk az évek során, hogy a kis térdnadrágos Riri bizony felnőtt és haspólón kívül már sokkal merészebb dolgokkal feszegeti a közízlés határait.

Valamit piszok jól csinál, bár sokak szerint ízléstelen, mi mégis úgy gondoljuk, hogy napjaink egyik legeredetibb stílusú előadója, aki bátran kihasználja a reflektorfény kártyát úton-útfélen.

Olvasd el ezt is!
Rihanna talpig zöld, átlátszó ruhában, melltartó nélkül - Nem semmi!

Öltözködésén kívül pedig már csak a koordinációs képessége jobb! Immáron sokadszorra lepte meg az internet népét azzal, hogy úgy járkál rácsokon magassarkú cipőben, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Más nőknek már a macskakő is komoly gondot okoz, de úgy tűnik Rihanna a színpadnak hála tűzben edződött, és a csavaros táncmozdulatok után már meg se kottyan neki pár elé kerülő lyuk.

forrás: stellar.ie

És egy újabb példa a profizmusra...

forrás: stellar.ie

Van még...

forrás: twitter.com

Na jó, még egy...

forrás: tumblr.com

Meg kell hagyni, tényleg nem semmi teljesítmény hibafaktor nélkül végigvinni egy ilyen nehezített pályát.

Gratulálunk Riri, a Szigeten találkozunk!

Olvasd el ezt is!
Betelt a pohár! Ezért tiltja ki Rihanna a Pokémon Go-t a koncertjeiről