Rihanna talpig zöld, átlátszó ruhában, melltartó nélkül - Nem semmi!

Ujvári Viki

Vannak dolgok, amiket elképzelni se tudunk, ameddig nem látjuk a saját szemünkkel is, na hát Rihanna legújabb összeállítása is valami ilyesmi lehet!

A barbadosi énekesnő sok szempontból zöld pártinak tartja magát, és úgy tűnik most ezt a ruhaválasztására is bátran ráhúzhatjuk. Pár napja egy vibráló zöld tüll ruhában lejtett végig New York utcáin, és bár első ránézésre kicsit soknak tűnhet ez a Molly Goddard darab, Riri esetében ez már szinte elfogadott.

A kiegészítők pedig remekül adják a habot arra a bizonyos tortára, ugyanis Rihanna egypom-pom-os Aquazzura szandált húzott az alapjáraton is feltűnő ruha mellé, és ha még ez se lenne elég, mindezt megtoldotta egy ezüst Dior táskával!

Mondjuk tovább? Rendben! Nem is gondoltuk volna, hogy megállja ékszerek nélkül, és nem is tette. Hiszen miért is ne férne még be a képbe egy nyaklánc, na meg egy a body chain? Esetében belefér, a kettő akár együtt is! Tehát íme a végeredmény....

forrás: vogue.com

Valljuk be: tudja viselni, és boldogan is él ezzel a tulajdonságával minden egyes "polgárpukkasztó" alkalommal.

Nem mellesleg az előtte lévő este is a zöldre szavazott, csak akkor éppen egy áttetsző csipke Gucci verzióban érezte az erőt! A szemfülesek egyébként itt is észrevehetik az ezüst Dior táskát...Ráadásul áttetsző ruhájához nem viselt melltartót sem!

forrás: tomandlorenzo.com

Mit szólsz? Sok? Vagy te is bevállalnád?

Olvasd el ezt is!
Micsoda?! Rihanna szerint így kell trendin viselni a táskát