Kívül-belül megszépít: az avokádó!

Europress
Birta Brigi

Ráadásul nem csak szuperegészséges, de rendkívül változatosan és finoman elkészíthető!

Ha lemaradtál a legutóbbi TestŐr című műsorról, itt megtalálod a legjobb témákat:

Avokádó mindenkor

Az avokádó nem csak a gasztronómiában használt gyümölcs. A szépségipar is felhasználja gazdag vitamintartalma miatt. Mit készíthetünk avokádóból, az avokádó krémet talán mindenki ismeri, de salátaként talán kevesebben, és hogy gazdagítsuk a vitamin tartalmát, tonhallal tálaljuk!


Nyelvet tanulni bárhol lehet!

A technikai vívmányok elterjedésével, rengeteg szokásunk megváltozott. Például, változtak az olvasási, és ezzel a tanulási technikák is. Nyelveket egyre kevésbé tanulunk könyvből, vagy papírról. Kor és hely független már a nyelvtanulás! Készüljünk a nyárra nyelvleckékkel, vigyük magunkkal akár a telefonunkon, tanuljunk az interneten!


A szépség nem csak a genetikától függ

A szépségünk változó, el is illanhat bármikor. Az éppen aktuális egészségi állapotunk, pszichénk is hozzá járul az aktuális megjelenésünkhöz. Melyek azok az anyagok, amelyek bevitele befolyásolhatja, tartóssá teheti szépségünket? Megosztjuk!


Legyen otthonos az irodád!

A legtöbb időt a munkahelyünkön töltjük, így nem mindegy, hogy milyen környezetben tesszük azt. Ma már szerencsére a munkáltatók is támogatóak abban, hogy személyes tárgyakkal, színes, mégis funkcionális bútorokkal vegyük körül magunkat. Fontos az is, hogy mindenkinek olyan széke legyen, ami a saját méreteihez igazodik, hiszen egy kényelmes székben ülve kevésbé fárasztó a munka is!


Nyersétel különlegességek

Sokan el sem tudják képzelni, hogyan készülhet akár egy palacsinta nyersételből, pedig például almából isteni palacsintalap készíthető! De a mandula parmezánná, a dió pedig növényi tejjé válhat, ha megtanuljuk, mi a nyersételek titka!


A párválasztás kérdései

Tudta, hogy a nők a tesztoszteron szint alapján választják ki, leendő gyermekeik apját, és mindez az immunrendszerrel is összefügg? Persze ez az állítás nehezen hihető, hiszen nincs házi tesztoszteron mérőeszköz. Utána jártunk, hogy hogy is van ez?


Az igazi kulináris élmény: Egy jó bor és egy finom étel

Magyarországon a rendszerváltás után szerencsére a mennyiségi borfogyasztás minőségivé alakult át, nem csak a szakemberek értékelik a minőségi magyar borokat, hanem a fogyasztók is. Egy fehér húsú hal, szárnyas mellé fehérbort fogyasszunk, a kacsához nagyon finom egy savas rozé, a vadhúsok pedig a vörösborral harmonizálnak igazán!


Szépülj a Több mint TestŐrrel!

A nők mindig törekszenek rá, hogy még szebbek legyenek, ezért a Több mint TestŐr adásában a szépség praktikákat mutat be Kulcsár Edina és Vámos Erika.