Készülj őrült manikűrökkel a Szigetre!

Léderer Fruzsina

Jön az év egyik legbulizósabb hete: Hamarosan kezdődik a Sziget!

A legjobb fesztiválsminkekről már olvashattál, most pedig adunk néhány ötletet, milyen körmökkel lehetsz a legnagyobb koncertkirálynő a Szigeten. A jó hír, hogy bármilyen élénk színnel vagy vidám mintával hatalmas sikert arathatsz. Elő a lakkokkal, mutasd meg, hogy a te csápoló kezed a legtrendibb!

Ha a rockkoncerteket favorizálod

Ha Rihanna helyett inkább a Sum41 koncert első sorában fogsz ugrálni, akkor tutira nem lőhetsz mellé egy vagány feketével. De nem ám minden ujjadon! Egy-két körmöd legyen metál színű. Arannyal, ezüsttel vagy bronzzal kombinálva csajos és vagány az eredmény.

Olvasd el ezt is!
Ismét fesztivál hétvége! A legmenőbb sminkek bulizáshoz

Az azték minta egész nyáron nyerő

Mindegy, hogy Coachella, Sound vagy Sziget, az azték minta egész nyáron ezerrel pörög. Bármilyen alapszínre kipróbálhatod a viszonylag egyszerűen megrajzolható vonalakat és pöttyöket. Minél rikítóbb színű, annál jobb!

Megmutatnád, milyen a kedved?

Imádni fogod az emoji körmöket! Ha rád mosolyog egy helyes fesztiválozó, mutasd neki a vidám ujjadat. Ha óriási a buli, az őrült emojis ujjaddal csápolhatsz a levegőben. Ha már kifáradtál, az álmos emojis köröm fejezi ki a hangulatodat. Használd a kreativitásodat, a végeredmény biztosan nagyon cuki lesz!

Ha a hippi hangulatot érzed

Imádod a fesztiválok szabadságát? Készíts hippis, szivárványszínű körmöket! Ha fehér alapra viszel fel a szivárvány minden színéből mintákat, garantáltan nagyon bulis lesz a hatás. Akár szabálytalan, akár szabályos formák kerülnek a körmökre, remekül mutatnak a világos alapszínen.


Próbáld ki őket a Szigeten!