Ismét fesztivál hétvége! A legmenőbb sminkek bulizáshoz

Léderer Fruzsina

Végre ismét belecsaphatsz a bulizásba a kedvenc farmersortodban és divatos topjaidban. Már csak egy jó smink kell hozzá!

Ha kísérletező típus vagy sminkek terén, imádni fogod a fesztiválokat, hiszen itt szinte mindent lehet. Megsúgjuk, hogyan legyél a buli legragyogóbb királynője!

Színt a szájra!

Az irodában nem viselhetsz minden nap élénk pink vagy vad narancssárga rúzst, ezért használd ki a fesztiválszezont! Kapj fel egy laza fehér pólót és egy vagány sortot, és válaszd ki a bőrödhöz legjobban illő színes rúzst. Zsebeld be az elismerő férfitekinteteket!

Extra tipp: Ha a hajad szexin, kócosan hullámos, még ütősebb a hatás.

forrás: Europress
Olvasd el ezt is!
Sokkal több mint rúzs, valóságos ajakregeneráló

Jöhetnek az extrém szemek!

Ha szereted hangsúlyozni a szemedet, nyugodtan szabadjára engedheted a fantáziádat! Persze, most nem arra gondolunk, hogy varázsolj magadra egy füstös partisminket, hiszen az úgyis elkenődik az ugrálás hevében. Inkább kreatív tusvonalakkal biztosítsd be, hogy egész éjjel a helyén maradjon a szemkontúrod.

Húzz magadnak Amy Winehouse-os vonalat, egészen hosszan! Arra vigyázz, hogy mindig felfelé íveljen.

forrás: Europress
Mindig felfelé íveljen!

Próbálkozhatsz színes tusvonallal is, ha elég bevállalósnak érzed magad hozzá.

forrás: Europress
Rita Ora bevállalta.

Az alábbi videóból 9 különböző stílust is elleshetsz, ezek közül a fecskefarok szerű, dupla végű tusvonal remek választás a fesztiválokra.

Néhány dolgot jobb, ha kerülsz

A fesztiválokon feltétlenül hanyagolj minden olyan sminket, amit például egy elegáns vacsorán vagy egy kozmopolita szórakozóhelyen viselnél. Csillogó szemhéjpúder vagy klasszikus vörös rúzs decens konttyal kizárva! Jobb, ha a szem belsejéről indított világos, de kifelé sötétedő, macerásan elkészíthető szemsminkeket is inkább városi bulikban viseled. Ezt cseréld egy egyszerű, ceruzás, elsatírozott füstös szemre, amelyet másodpercek alatt feldobsz.

Ha általában nude színekből készítesz visszafogott, alig észrevehető makeup-ot, néhány napra nyugodtan vedd elő a vadabb énedet, és próbálj ki valami merészet.

Engedd el magad!


Te hogyan sminkelsz a fesztiválokon?