9 dolog, amit mellőzz egy arckezelés után

Europress
Joy.hu

Ha szeretnéd, hogy a kezelés minél hatásosabb legyen, akkor az alábbi dolgokat messziről kerüld el az ezt követő néhány napban!

1. Ne radírozz!

Nem ajánlott az arckezelést követő legalább 5 napban sem kémiai, sem egyéb természetes bőrradír alkalmazása, hiszen ez erősen irritálhatja a még érzékeny bőrt!

2. Csakis érzékeny bőrre való, gyengédebb ápolást biztosító arclemosót, arctisztítót használj!

Ilyenkor szintén a fenti ok miatt kerülni kell a bőrt kiszárító szappanokat és hasonló arctisztítókat.

3. Ne gőzöld ebben a pár napban az arcbőrödet!

Mivel a kezelés után a pórusaid már amúgy is nyitott állapotban vannak, ilyenkor az arcgőzölő használata kárt is okozhat, és fokozhatja a bőröd érzékenységét.

forrás: Europress

4. Ne kenj az arcodra semmilyen krémet, kencét a kezelés után!

Aznap semmiképp se érje a bőrödet semmilyen kemikália, de a természetes összetevőkből álló krémeket, naptejeket is jobb elkerülni ilyenkor. Szintén durva irritációt okozhatnak, így ne is gondolj rájuk!

5. Ne sminkeld ki magad!

Ha valamilyen eseményre vagy hivatalos, ahol persze kötelező a make up, akkor próbáld meg úgy időzíteni az arckezelést, hogy az minimum 3 nappal a rendezvény előtt legyen. Közvetlenül a kezelés után szintén nem tesz jót a bőrnek, ha rákensz egy tonna különféle sminkterméket.

A további 4 tippért


Ha te is szeretnél kipróbálni egy hatásos szépítő kezelést, akkor mindenképp látogass el A HELIA-D HERBA-KASTÉLY Gyógynövény- és Szépségközpontba, a Tokaji Borvidék szívében található Tolcsvára, ahol sokféle lehetőség közül válogathatsz!

Olvasd el ezt is!
A furcsa mód, ahogyan Katalin hercegné megőrzi szépségét