A furcsa mód, ahogyan Katalin hercegné megőrzi szépségét

Europress
Joy.hu

Nem is gondolnád, hogy melyik az a kezelés, amit a legjobban szeret a hercegné...

Mindig makulátlan a külseje: a bőre, a haja csakúgy ragyog az összes fotón...Vajon mi a titka? Nos, most végre kiderült! Az alábbi néhány szépségtitkot a hercegné egyik alkalmazottja kotyogta ki a sajtónak, amelyek között van egy-két nem mindennapi dolog is!

Smink

Sokan nem tudják, hogy Katalin nagyon szereti maga elkészíteni a make up-ját - a saját esküvőjén sem engedte, hogy más sminkelje ki. A legjobb trükköket és fortélyokat egy brit sminkmestertől, Arabella Prestontól lesi el, akihez havi egyszer jár konzultálni.

forrás: Europress

Bőrápolás

Katalin kedvencei az arckezelések, épp ezért már sokfélét kipróbált, hogy megtalálja a számára legjobban működőt. És hogy melyik is ez? Nos, elég meglepő, de a méhcsípéses arckezelést imádja a hercegné, amely ugyan nem fájdalommentes, de hatásos, ugyanis gyönyörű és feszes lesz utána a bőr! Az apiterápiának nevezett kezelés lényege, hogy a méhek által gyűjtött szerves anyagokat, illetve a méhmérget, és az ezekből előállított termékeket használják fel a szépségiparban (de pl. a gyógyításban is). Erre a kezelésre esküszik egyébként Gwyneth Paltrow is!

Katalin további szépségtrükkjeiért


Ha te is szeretnél kipróbálni egy hatásos szépítő kezelést, de a méhcsípést azért nem vállalnád be, akkor mindenképp látogass el a Helia-D Herba-Kastély Gyógynövény- és Szépségközpontba, a Tokaji Borvidék szívében található Tolcsvára, ahol sokféle lehetőség közül válogathatsz!

Olvasd el ezt is!
Így fogadta Katalin hercegné húga eljegyzését