Baj, ha kiakadsz mások eljegyzése hallatán?

Europress
Birta Brigi

Este nyugodtan végigpörgeted a Facebook-faladat, és meglátod, egy ismerősödnek megkérték a kezét. Bármennyire is azt hiszed, hogy ez nem érdekel, teljesen padlóra küld a dolog. De miért?

Olvasd el ezt is!
Ez elképesztő! Ennyibe került Pippa Middleton eljegyzési gyűrűje

Természetesen tényleg semmi közöd az ő kapcsolatukhoz, és semmivel sem lesz neked rosszabb vagy jobb az életed attól, mert ők összeházasodnak. Ennek ellenére semmi probléma nincs azzal, ha így reagáltál. Ha például pont várod, hogy téged megkérjenek, vagy esetleg épp szakítottál, érthető, hogy emlékeztet arra, hogy te is erre vágysz, de még nem kaptad meg. Szakértők szerint nem csak az eljegyzések, de a babák is ugyanerre emlékeztetnek, hiszen rádöbbentenek arra, hogy nem ott tartasz, ahol szeretnél, vagy nem abba az irányba tart az életed. Egyébként csak lappang benned a dolog, de ilyenkor ki is tör. A nők ráadásul mindenre érzékenyebben reagálnak, és ilyenkor nehezen tudják visszafogni magukat.

Olvasd el ezt is!
5 dolog, amit nem árt tudnod a választottadról, mielőtt eljegyzitek egymást

A következő lépésben elkezdik ostorozni magukat, hogy hogyan lehetnek olyan gonoszak, hogy nem örülnek más boldogságnak. Ilyenkor gondolj arra, hogy az ehhez hasonló érzésekkel egyrészt nem vagy egyedül, másrészt nem tudhatod, hogy az irigyelt pároknál mi zajlik valójában a mindennapokban. Senkinek sem tejfel fenékig az élete. A negatív érzések pedig abban segítenek, hogy rádöbbenj, ha változtatnod kell az életeden, vagy hogy ráébredj, mire vágysz pontosan.

Engedj nyugodtan teret az érzelmeidnek!

Olvasd el ezt is!
15 jel, ami arra utal, hogy túl régóta vagy már szingli