Újabb kollaboráció a láthatáron: JLo betör a cipőbizniszbe

Ujvári Viki

Jennifer Lopez is egy új együttműködésre adta a fejét és nem is akárkivel!

Kedvenceink mindig örömmel mondanak igent, egy-egy kollaborációra, ezen üzleti kapcsolat pedig azt gondoljuk, mindkét félnek csakis jövedelmező lehet.
Az énekesnő ezúttal Giuseppe Zanottival közösen hoz létre egy kapszulakollekciót, ami előreláthatólag januárban valósul meg.

Olvasd el ezt is!
Szuperdögösen néz ki bikiniben a 46 éves Jennifer Lopez, aki ismét divatot teremtett
forrás: harpersbazaar.com

Azt hiszem magától értetődő, hogy mint minden nő, így én is szeretem az ütős cipőket. Mindegy hogy a vörös szőnyegen sétálok végig, vagy csak egy egyszerű hétköznapot írunk, a tökéletes cipőválasztás teszi teljessé az outfitemet. Ettől pedig szépnek, szexinek és merésznek érzem magam. A Giuseppe-vel közös kollekciónkban, azt gondolom minden benne van amit csak elvárhattok tőlünk - dögös magassarkúk szenvedélyes kialakítással, és természetesen egy csipetnyi csillogással fűszerezve.

-

Kövekkel kirakott szépségek, térdig érő kígyóbőr mintás gladiátor szandál, pasztell színekben pompázó lábbelik és kétféle táska teszi teljessé kettejük, valószínűleg sikerre ítélt együttműködését. Mr. Zanotti pedig így nyilatkozott az egészről:

forrás: harpersbazaar.com

Jennifer mindig is inspirált és imádom látni azt, ahogy a cipőimet viseli - így szinte adta magát ez az együttműködés. A kollekció pont olyan mint Jen: érzéki, kifinomult és modern, de ugyanannyira életteli és drámai is.

-

Minket már most nagyon kíváncsivá tett ez a pár beharangozó fotó. Vajon Rihanna is örömmel viseli majd a JLo nevével fémjelzett Zanotti szépséget? Ugyanis a Miss Lopez bizony büszkén feszített "Ain't Your Mama" című klipjében, egy RiRi neve alatt fémjelzett Manolo Blahnik farmer combcsizmában. Na majd meglátjuk!

Addig is itt egy kép JLo-ról abban a bizonyos csizmában...

Mit gondolsz, nagy siker lesz kettejük együttműködése?

Olvasd el ezt is!
Egy trükk, ami kényelmesebbé teszi a magassarkúdat